مهران مدیری درباره تغییراتِ مسابقه «دورهمی» توضیح داد

مهران مدیری، از سخت‌تر شدن پرسش‌های برنامه «دورهمی» خبر داد و تاکید کرد پس از ۹ قسمت دیگر، برنده این مسابقه مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهران مدیری، در مسابقه «دورهمی» که دیشب (یکشنبه سوم مرداد) روی آنتن شبکه نسیم رفت، درباره ادامه قسمت‌های آینده این برنامه، توضیحاتی را ارائه کرد.

او با اشاره به این‌که در ادامه مسابقه، ۲۴ نفر از برندگان برنامه‌های قبلی، در نیمه نهایی حضور خواهند داشت، گفت: «در این مرحله که در شش قسمت پخش خواهد شد، مسابقه دایره که با هشت نفر بود، با چهار نفر برگزار می‌شود. از این چهار نفر، یک نفر با امتیاز کم‌تر خارج می‌شود و سه نفر به مرحله رُبات می‌روند تا برنده مشخص شود.»

مدیری ادامه داد: «دو قسمت مرحله نهایی، طور دیگری خواهد بود و فینال هم یک قسمت است که بین دو نفر برگزار خواهد شد. یعنی از امشب بعد از ۹ قسمت، به فینال فینالیست‌ها و نفر آخر که برنده برندگان خواهد بود، می‌رسیم.»

مجری «دورهمی» تاکید کرد: «مسابقات ما در مرحله‌های نیمه‌نهایی، نهایی و فینال، سخت‌تر است و طبیعتا هیجان بیشتری هم دارد و برای همین، پاسخ دادن به سوالات، مشکل‌تر خواهد بود.»

۵۷۵۷

کد خبر 1538644

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۰۷:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
    1 6
    عبور کنم ؟؟؟ طوری نشده ؟؟؟ کل مسابقه یعنی مین دو جمله که هر دفعه که تکرار میشه چند میلیون میره تو جیب آقا مهران
  • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
    1 18
    مسابقه ای بدون استاندارد لازم موجود در مسابقات متداول و اینچنینی ...!!! با سوالاتی که بیشتر نشان دهنده علائق شخصی افراد است تا سواد عمومی جامعه ...!!! در سواد عمومی جامعه سوالات معروفند و مشخص ....!!!
  • ناشناس IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
    12 1
    دورهمی عالیه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین