خولیو گروندونا رییس فدراسیون فوتبال آرژانتین پس از نزدیک به 17 سال دوپینگ بازیکنان تیم را در بازی با استرالیا تایید کرد.

به گفته او بخاطر دوپینگی بودن مارادونا و چند تن دیگر از بازیکنان آرژانتین تمامی تسهای دوپینگ قبل از بازی پلی آف با استرالیا در راه جام جهانی 1994 منتفی شد . این اعتراف صریح پس از گفته های اخیر مارادونا بیان شد . مربی جدید الوصل امارات در گفتگویی رییس فدراسیون فوتبال کشورش را متهم کرده بود با آگاهی کامل از دوپینگ او و سایرین ،تیم را به استرالیا فرستاده بود. آرژانتین در بازیهای رفت وبرگشت موفق شد 2-1 استرالیا را از پیش رو برداردو به جام جهانی آمریکا صعود کند و در آنجا مارادونا بخاطر دوپینگ از تیم اخراج شد .

با این همه گروندونا بابت این خطای بزرگ که وجهه فوتبال آرژانتین را خدشه دارد کرده عذرخواهی نکرد و گفت :«اکثریت مردم آرژانتین مرا می پذیرند و این انگیزه اصلی من برای ادامه خدمت است »

ساکرنت/28 می

281

کد خبر 154055

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حميد IR ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    اولا كه اين گفته مارادونا نشون ميده كه اين دوپينگ بوسيله بازيكنا نبوده و چه بسا حتي اونا از وجود مواد نيروزا توي خونشون هم خبر نداشتن و بعدا فهميدن ... مقصر اصلي ايشون بوده