۰ نفر
۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۸

بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون اعتقاد دارد کمدی‌های تلویزیونی قصد و غرض‌شان سرگرمی است و اگر به جایی برنخورد انتقادهایی هم می‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، علیرضا خمسه روز دوشنبه با حضور در کافه خبر درباره تفاوت‌های طنز و کمدی سخن گفت و یادآور شد: «ما چیزی به اسم طنز در سینما و تلویزیون یا تئاتر نداریم و طنز مخصوص ادبیات است، آن‌چه به عنوان طنز مطرح می‌شود همان کمدی است و این دعوای بیست یا سی‌ ساله ما با اهالی فرهنگ است که طبقه‌بندی جدیدی در‌این‌باره دارند.»

او ادامه داد: «اگر کمدی یک محور داشته باشد انتقاد است که بر اساس آن رویکرد خواننده را می‌خنداند، ولی چون در ایران انتقاد را بر نمی‌تابیم این وجه را از کمدی‌هایمان گرفته‌ایم.»

این بازیگر با مقایسه طنز با هجو و هزل تفاوت آن‌ها را مانند جراحی، سلاخی و قصابی دانست و توضیح داد: «جراحی، سلاخی و قصابی هر سه از یک ابزار استفاده می‌کنند، اما تاثیر آن‌ها متفاوت است. طنز در ادبیات مثل این است که طنزپرداز جایی را می‌برد به این قصد که بقیه جاها سالم بمانند، در حالی که سلاخ و قصاب جایی را می‌برد که بقیه اندام‌ها را از بین ببرد.»

خمسه بر این باور است که ما در کمدی‌ امروزمان این موضوع را نداریم و تنها با دم نرم و نازک‌مان به مسئولان می‌زنیم و انتقاد به شکل جدی نداریم.

او در پاسخ به این سئوال که سرانجام مکتب‌خانه هنر او که چند سال پیش در حوزه بازیگری فعال شد، چه بود، گفت:‌«در مملکت ما کارهای فرهنگی بازخورد مالی ندارد. آخر شاعری اول گدایی است. ضعیف‌ترین بخش در هر ارگانی آموزش و پژوهش است و لاغرترین ردیف بودجه در بخش آموزش است و وقتی مکتب‌خانه می‌زنید یعنی ضعیف‌ترین بخش را انتخاب کرده‌ای و مجبوری ببندی و بروی کمدی سخیف بازی کنی که بازده مالی بیشتری دارد.»

گزارش کامل این نشست به زودی در خبرآنلاین منتشر می‌شود.

58244

کد خبر 154461

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین