به گزارش خبرنگار خانه ملت، کواکبیان در تشریح تقاضای تحقیق و تفحص از سازمان تربیت بدنی گفت: بعد از حوادث اخیر افکار عمومی و مردم از مجلس انتظار داشتند این موضوع پیگیری شود بنابراین انتظار ما نیز آن است این بحث جدای از مسائل سیاسی مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: باید به این موضوع به صورت ملی نگاه کنیم نه سیاسی.
وی با بیان این که ما در المپیک یک مدال طلا و یک مدال نقره کسب کردیم گفت: دیوان محاسبات هزینه این المپیک را 120 میلیارد تومان اعلام کرد اما مسئولان ورزشی 70 میلیارد تومان هزینه را تائید کرد.
کواکبیان اضافه کرد: این در حالی است در المپیک گذشته 10 میلیارد تومان هزینه شده بود و با 10 مدال آوردیم که 5 تای آن طلا بود .
وی گفت: این عوامل باعث شد مسئله تحقیق و تفحص را مطرح کنیم.
نماینده سمنان به بودجه سازمان تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: در این چهار سال حدود 110 میلیارد تومان در اختیار این سازمان قرار گرفته است که بیشتر این پول به صورت سلیقهای و شخصی هزینه شده به عنوان مثال برای باشگاه استقلال و پرسپولیس 8 میلیارد تومان اختصاص مییافته بود اما برای یک زمین فوتبال در یک روستا یک میلیون تومان هم هزینه نشده است.
وی ادامه داد: ما بحث المپیک را فراموش کرده بودیم اما بعد از آن در مسابقات مقدماتی جام جهانی شکست خورده بودیم و غرور ما خدشهدار شد لذا میخواهیم بدون حب و بغض و مسائل سیاسی و کابینه به این تحقیق و تفحص رای دهیم.
در ابتدا ستار هدایتخواه گزارش این تحقیق وتفحص را در صحن قرائت کرد.
نظر شما