۰ نفر
۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۷
۲۴۶هزار تن گندم و روغن وارد مازندران شد

از ابتدای سالجاری تاکنون ۷۰ هزار تن روغن خام خوراکی آفتابگردان و ۱۷۶ هزار تن گندم وارد بنادر مازندران شد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، عباس‌علی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اظهار داشت: تاکنون ۵۵ هزار تن روغن و  ۱۵۶ هزار تن گندم توسط ۴۶ کشتی از طریق بندر امیرآباد و ۱۵ هزار تن روغن و ۲۰ هزار تن گندم توسط ۷ کشتی از طریق بندر نوشهر وارد استان شد.
وی افزود: این کشتی‌ها به صورت فله از روسیه وارد بندر امیرآباد شده و پس از تخلیه به سمت مراکز ذخیره‌سازی استان حمل می‌شود.
وفایی نژاد افزود: یک کشتی۵ هزار تنی حامل روغن خام خوراکی و یک کشتی ۵ هزارتنی حامل گندم وارد لنگرگاه بندر آمیرآباد شده که عملیات تخلیه آن پس از پهلوگیری آغاز می‌شود.
وی بیان کرد: گندم و روغن خام مورد نیاز کشور به منظور حفظ ذخایر استراتژیک توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران تامین و وارد می‌شود.
مدیرکل غله مازندران با اشاره به مزایای اجرای عملیـات واردات و ذخیره‌سازی گندم و روغن خام در مازندران، گفت: ایجاد اشتغال و ارزش افزوده در منطقه و فعال‌سازی کارخانجات و صنایع مرتبط با آن از مزایای این طرح است.

48

کد خبر 1550361

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =