معاون اول رئیس جمهور امروز در مراسم تودیع علی آبادی به عنوان سرپرست وزارت نفت از حمایت های دولت از سید مسعود میرکاظمی و تصمیم هایش درنفت گفت.

 محمد رضا رحیمی در این مراسم پس از اعطای حکم سرپرستی محمد علی آبادی در جمع مدیران و معاونان وزارت نفت با گلایه از غیبت سید مسعود میرکاظمی وزیر سابق نفت در مراسم تودیع امروز، گفت: جای میرکاظمی در این نشست کاملا خالی است و شخصا علاقه مند به حضور وی برای تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی ایشان بودم.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در طول مدت مدیریت میرکاظمی در وزارت نفت دولت به طور کامل تابع نظر ایشان بود، تصریح کرد: در کارگروه ویژه رئیس جمهور در امور نفت تمامی مصوبات دولت برای توسعه صنایع نفت و گاز مطابق با میل میرکاظمی مصوب و ابلاغ شد.

این عضو کابینه دولت با یادآوری اینکه در نخستین نشست کارگروه ویژه نفت 54 مصوبه در مدت کمتر از 50 دقیقه مطابق با نظر میرکاظمی وزیر سابق نفت به تصویب رسید، اظهار داشت: در نشست دوم این کارگروه هم قرارداد تمامی فازهای باقی مانده پارس جنوبی مطابق با نظر میرکاظمی برای واگذاری به 4 پیمانکار داخلی به ارزش تقریبی 22 میلیارد دلار نهایی شد.

رحیمی با اعلام اینکه شخصا به عنوان یک همکار وی در دولت از هیچ کمک و حمایتی در طول مدیریت وزارت نفت دریغ نکردم، بیان کرد: ای کاش میرکاظمی قبول زحمت می کردند و به مراسم تودیع خود تشریف می آوردند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه در دوران مدیریت میرکاظمی در وزارت نفت اتفاقات میمون و قابل توجهی به وقوع پیوست، تاکید کرد: میرکاظمی با همکاری تمامی مدیریتهای صنعت نفت تمامی مساعی خود را برای توسعه این صنعت به کار بستند.

رحیمی با اعلام اینکه وزیر سابق نقت باید در مراسم امروز حضور شایسته ای پیدا می کرد، یادآور شد: مسائل دیگری هست که به نظر می رسد وی راضی به پرداختن به آنها هستند./22131

 

کد خبر 155574

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    مگه نباید برای واگذاری تمامی فازهای پارس جنوبی مناقصه برگزار بشه چرا قرار بوده با نظر میرکاظمی واگذار بشه!!اینها در تعریف ازهم اینقدر مسایل پشت پرده رو لو میدن اگه با هم اختلاف پیدا کنن چی میشه!!
  • علي IR ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    با سلام ميشه واضحه تر توضيح داده شود كه واگذاري پروژه اي بدون مناقصه مگر ميشود با نظر كسي به شركتي واگذار كرد اين از اون حرفها بود جالبه
  • دوستدار وطن IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    جناب آقای رحیمی به نظر شما چه لزومی دارد وزیر را بر کنار و یک سرپرست انتخاب کنیم بهترین کار میر کاظمی کرد که در جلسه حضور نیافت لطفا با کلمات بازی نکنیم.....
  • رضا CZ ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    معلومه کاملاً کارشناسی شده بود: 54 مصوبه در 50 دقیقه!! کمتر از یک دقیقه برای هر مصوبه حتی وقت نمیشه روشو بخونند چه برسه کارشناسیش بکنند
  • مهدی IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۶
    0 0
    پرداختن به علی ابادی که یکبار رای مجلس را نگرفت بازهم ادامه جنگ ناتمام مجلس با رئیس جمهور نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین