سخنگوی وزارت خارجه: اظهارات علی‌اف مایه تعجب است

سخنگوی وزارت امور خارجه به سوال خبرنگاران در خصوص مطالب بیان شده از سوی رئیس جمهور آذربایجان در فضای رسانه‌ای واکنش نشان داد.

به گزارش خبرآنلاین،  سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص مطالب بیان شده از سوی رئیس جمهور آذربایجان در فضای رسانه‌ای، اظهار داشت: در حالیکه روابط خوب و محترمانه‌ای میان دو کشور وجود دارد و مسیرهای معمول ارتباطات میان دوطرف در بالاترین سطح وجود دارد، بیان آن به این شیوه مایه تعجب است.

 سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: در این زمینه و موضوعات دیگر مرتبط با آن، در دیدار دو وزیر امور خارجه در حاشیه نشست اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، رایزنی های جدی و دقیقی صورت گرفت و توافق شد در یک بستر مناسب این گفتگو ها ادامه پیدا کند.
 
خطیب زاده در ادامه خاطرنشان ساخت: جمهوری اسلامی ایران همواره مخالفت خود با هرگونه اشغال سرزمینی را اعلام داشته و بر لزوم احترام به تمامیت ارضی کشورها و مرزهای شناخته شده بین المللی تاکید کرده است. ضمن آنکه رعایت حسن همسایگی و همجواری از مهمترین موضوعاتی است که انتظار می رود از سوی همه همسایگان مورد توجه قرار گیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در خصوص مانور انجام شده ازسوی کشورمان در مناطق مرزی شمال‌غرب تاکید کرد: این یک موضوع حاکمیتی است و برای آرامش و ثبات کل منطقه انجام میشود. البته روشن است که جمهوری اسلامی ایران، حضور هرچند نمایشی رژیم صهیونیستی در نزدیکی مرزهای خود را تحمل نخواهد کرد و دراین رابطه هر اقدامی را که برای امنیت ملی خود لازم بداند انجام خواهد داد.

3113110

کد خبر 1559061

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هوشنگ جوزائی IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
    3 4
    خودم کردم که لعنت بر خودم باد باید ارمنستان را یاری میکردیم ، ولی افسوس که شرایطش جور نشد حالا رئیس جمهور آذربایجان برامون دم درآورده ، البته ناگفته نمونه این کار ترکیه هست که آذربایجان را تحریک میکنه ، ترکیه هیچوقت رفیق قابل اعتمادی نیست چون خودش عم دنبال کدخدا شدن توی منطقه میگرده
  • بهنام IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
    5 0
    امنیت ملی را با هر (اقدامی) نمیتوان حفظ کرد. امنیت ملی در چارچوب احترام متقابل به امنیت همسایگان کسب میشود نه با هر اقدام و استاندارد چندگانه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین