کری‌خوانی‌های تیلور برای یزدانی تمامی ندارد

رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان از شنبه در نروژ آغاز می‌شود که حسن یزدانی و دیوید تیلور در این رقابت‌ها باید برای چهارمین بار با یکدیگر سرشاخ شوند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دوئل‌های حسن یزدانی و دیوید تیلور دیگر در یک مسابقه معمولی خلاصه نمی‌شود بلکه تبدیل به یک رقابت سخت شده که ایرانی‌ها برای دیدن آن لحظه‌شماری می‌کنند. رقابتی مانند دوئل‌های علیرضا حیدری و کورتانیدزه که همه کشتی‌دوستان را به خود خیره می‌کرد. پرده چهارم از نبرد این دو کشتی‌گیر به احتمال قطع به یقین در رقابت‌های جهانی کشتی در نروژ خواهد بود که هم یزدانی و هم تیلور برای آن ثانیه‌شماری می‌کنند.

یزدانی نخستین بار در جام جهانی کرمانشاه در حالی که تازه به وزن ۸۶ کیلوگرم آمد مغلوب تیلور شد، پس از آن در جهانی ۲۰۱۸ باز هم مقابل او ناکام بود و نهایتا در المپیک توکیو تا لحظات پایانی از رقیب خود جلو بود که در فاصله ۱۸ ثانیه تا پایان، کشتی را به حریف واگذار کرد.

هم یزدانی و هم دیوید تیلور تمرینات بسیار سختی را برای این رقابت ها گذرانده اند و حالا همه چیز آماده برگزاری راند چهارم از جنگ این دو ستاره دنیای کشتی است.

حسن یزدانی دارنده‌ مدال طلای جهان و المپیک در روز نخست مبارزه خواهد کرد که دیوید تیلور حریف احتمالی او در فینال خواهد بود.

تیلور با توجه به تمریناتی که در این مدت داشته، در صفحه شخصی خود نوشت: بعد از تمرین من در مورد کارهایی که خوب انجام دادم و مهمتر از همه چیزهایی که می‌تواند عملکرد مرا بهبود ببخشد فکر می‌کنم. ایجاد تغییرات بسیار مفید است.

وی ادامه داد: در زمان رقابت چیزهای کوچکی هستند که می‌توانند تفاوت بزرگی ایجاد کنند. من بی صبرانه منتظر قهرمانی جهان در ۳ روز آینده هستم و خودم را برابر بهترین‌ها محک می‌زنم. من روزهای شنبه و یکشنبه رقابت خواهم کرد.

۲۵۷ ۲۵۱

کد خبر 1559514

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهرام IR ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
    1 0
    رقابت ورزشی به همین کری هاش جذابیت داره . . . هر کشتی گیری که بهتر خودشو آماده کرده باشه و از اعتماد به نفس بالاتری برخوردار باشه برنده می شه. ان شاالله که حسن یزدانی عزیز پیروز میشه. آمین
  • رضا IR ۲۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
    4 1
    برو حسن ، با یاد و نام خدا برو . حسن جان خودت باش همون حسن همیشگی و جنگنده. اگه خودت باشی حریف در دنیا نداری. تیلور با خوش شانسی به این دو سه پیروزی رسیده . تو از لحاظ فنی بهترینی در جهان . از لحاظ قدرتی هم خیلی خوب شدی .پس برو شک نکن که ضربه فنیش میکنی.
  • IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۸
    1 6
    این سری یزدانی ضربه میشه
  • Javid IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۸
    5 0
    از نظر من سلامتی آقای حسن یزدانی از همه چیز مهمتره ‌دلیلی نداره یزدانی همیشه برای ما قهرمانه متاسفانه رسانه ای شدن این کشتی اصلا بصلاح ورزشکاران نیست .
  • ناشناس IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۸
    2 0
    بهترین کار اینکه حسن یزدانی هیچ توجه به این چیز ها نکنه فقط تمرین کنه که ان شاالله ببره
  • IR ۱۸:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۸
    3 7
    یزدانی حریف تیلور نمی شود. وسلام بازم می بازد
  • محمد اکبری SE ۰۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۹
    1 0
    با احترام به آقای تیلور، دوران رجز خوانی به اتمام رسیده، هرکسی در میدان برتر باشه، دست پر میاد بیرون، هردو کشتی گیر بزرگ هستند کسی برنده هست که بتونه خوب حریف رو غافلگیر کنه، امیدورام این بار یزدانی دست پر بیاد بیرون، هرچند اگه موفق هم نشه، چیزی ازدست نخواهد داد، کشتی خودشو بگیره، تیلور تسلیمه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین