۰ نفر
۱۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۱

ایرنا نوشت:

رییس کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت:ساعت کار پرستاران با استخدام پرسنل جدید در بیمارستان ها و مراکز درمانی دولتی به میزان هشت ساعت در هفته کاهش می یابد. 

 'غضنفر میرزابیگی' با بیان اینکه این کاهش ساعت موجب کم شدن حقوق پرستاران نمی شود، افزود: در حقیقت، ارزش ساعت کار آنان افزایش می یابد به گونه ای که ساعت کار پرستاران در شب و روزهای ایام تعطیل یک و نیم برابر محاسبه خواهد شد.

وی با اشاره به روند استخدامی 23 هزار نفر از کارکنان پزشکی که حدود 18 هزار نفر از آنان را پرستاران شامل می شود ، افزود: استخدام این افراد از ماه پیش آغاز شده است و مراحل آن تا دو ماه دیگر کامل می شود.

میرزابیگی، قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را نیز در صورت اجرا ، روشی موثر در افزایش درآمد پرستاران دانست و گفت : این قانون با وجود آنکه سه سال پیش در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، اما اجرا و تصمیم گیری درباره آن با چالش هایی مواجه شده است.

رییس کل سازمان نظام پرستاری ابراز امیدورای کرد قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در سال 1390 به اجرا در آید.

234/45

کد خبر 156284

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام GB ۰۴:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    0 1
    همین حالا همراهان مریض کارهائی از قبیل تعویض ملحفه تخلیه ظرف ادرار خبر رسانی به مسئولین بردن مریض به قسمتهای مختلف بیمارستان تحمل قر و لوندهای پرستاران زن و ....... را انجام میدهند وای اگر ساعت کاری پرستاران کاهش یابد.
  • پرستار چشم انتظار IR ۱۶:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    2 0
    اینقدر در دو سال گذشته از این خبرها شنیدیم که خسته شدیم یاد ضرب المثل معروف بزک نمیر بهار میاد کمبوزه با خیار میاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین