فیلم علمی تخیلی «سوپر 8» به کارگردانی جی‌جی آبرامز و تهیه‌کنندگی استیون اسپیلبرگ از روز جمعه در آمریکای شمالی روی پرده رفته است.

به گزارش خبرآنلاین، این فیلم با بازی کایل چندلر، الی فانینگ، ران الدارد و نوا امریش درباره چند دوست نوجوان است که سال 1979 در شهر کوچکی در اوهایو شاهد تصادف اسرارآمیز یک ترن هستند، حادثه‌ای که اتفاقات عجیب و غریب به همراه دارد و بچه‌ها را ترغیب می‌کند به راز آن پی ببرند.

تاد مکارتی در هالیوود ریپورتر از «سوپر 8» به عنوان «بازگشت جی. جی آبرامز به دنیای عجایب استیون اسپیلبرگ» یاد کرده است. این چیزی است که بیشتر منتقدان با آن موافق هستند، هرچند تعدادی از آنها درباره این فیلم تابستانی نظرات دیگری دارند.

پیتر تراویس در رولینگ استون به این فیلم از چهار ستاره سه ستاره داده و درمورد آن نوشته است: «"سوپر 8" فضای مفرح فیلم «Goonies The» را با هیجان دنیاهای موازی دو سریال «لاست» و «Fringe» آبرامز تلفیق کرده است.»

با این حال، او نوشته است: «آبرامز و اسپیلبرگ در همه موارد در کنار هم بهترین نیستند... و آبرامز اساسا به اضافه کردن پیچیدگی‌های داستانی که به هیچ جا راه ندارند، گرایش دارد («hello» و «لاست»). با این حال او در «سوپر 8» کاری می‌کند که ما به داستان اهمیت می‌دهیم.»

ای. او. اسکات در نیویورک تایمز به کندی عصر غیردیجیتالی که داستان «سوپر 8» در آن روی می‌دهد اشاره می‌کند و می‌نویسد: «کم‌تحرکی دوران پیش از عصر دیجیتال باعث شده «سوپر 8» شوخی‌های زیرکانه و پیچیدگی‌های داستانی داشته باشد.»

او در ادامه می‌نویسد: «تا حدود یک ساعت فیلم به شکلی شگفت‌آور موفق است. خراب شدن کار در ادامه فیلم از محدودیت‌های «تخیلات» آقای آبرامز خبر می‌دهد.»

کلودیا پیگ هم در یواس‌ای تودی اعتقاد دارد در «سوپر 8» شاهد بعضی از تماشایی‌ترین صحنه‌های اکشن سال‌های اخیر دنیای سینما هستیم.

کنت توران در لس آنجلس تایمز نگاه تندتری به همکاری مشترک آبرامز و اسپیلبرگ دارد و می‌نویسد: «تلفیق دو نگاه و حساسیت سینمایی هرچند در لحظه‌هایی تاثیرگذار است، اما در نهایت به آن اندازه که دوست داریم، هیجان‌انگیز نیست.»

هالیوود ریپورتر / 10 ژوئن / ترجمه: علی افتخاری

5858

کد خبر 156652

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین