اردوغان: در نشستی که اسرائیل باشد نیستیم

ایسنا نوشت: رئیس جمهور ترکیه به همتای فرانسوی خود ابلاغ کرد که اگر رژیم صهیونیستی در نشست پاریس درباره لیبی شرکت کند، آنکارا در این نشست شرکت نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه درباره دیدارش با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در حاشیه نشست گروه۲۰ در ایتالیا گفت: پرونده لیبی در رأس این مذاکرات بود. ماکرون می‌خواهد نشستی را در پاریس درباره لیبی مثل نشست برلین برگزار کند و ما به عنوان طرف اصلی در آن شرکت کنیم.

وی گفت: من به مکرون گفتم یونان، اسرائیل و قبرس نیز به این نشست دعوت شده‌اند و در صورتی که در آن شرکت کنند ما در این نشست شرکت نخواهیم کرد.

اردوغان همچنین تأکید کرد، سربازان ترکیه‌ای که در لیبی هستند برای آموزش و طبق توافق با دولت طرابلس در آنجا حضور دارند.

وی درباره مجهز شدن یونان به جنگنده‌های رافال و ناوها براساس توافق با فرانسه و توافق دیگری میان دو طرف برای همکاری در صورت وقوع نزاع احتمالی گفت: ما این مسئله را به جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و ماکرون اطلاع دادیم تأسیس پایگاهی در آنجا موجب ناخرسندی ماست.

311311

کد خبر 1569234

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دیپلمات رزمی سیاسی نیروی مقاومت اسلامی پیروز IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    11 66
    جناب اردوغان وقتی در سیاست کشورت مستقل نباشی و به تروریستهای امریکایی و فرانسوی و انگلیسی و المانی وابسته باشی همینه فقط می توانی بگویی ما ناخرسندیم چون انها اقدام خودشان را انجام می دهند پیشنهاد این حقیر این است که تصمیم بگیری ترکیه ، ایران ،عراق ،سوریه ،جمهوری اذربایجان ،ارمنستان لیبی یمن لبنان افغانستان وسایر کشورهای اسلامی که تمایل داشته باسند با هم متحد شوید و ید واحده شده و تشکیل ابر قدرت اسلامی را داده و در انصورت تحریم های تروریستهای امریکایی و غربی بجایی نخواهد رسید بلکه فرمانهایتان را نیز می توانید به انها دیکته کنید و در حقیقت اقای خودمان باشیم ،خدایی بد پیشنهادیه ؟
    • IR ۱۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
      62 8
      بله ترکیه وابسته است ولی کشور دیگری هم هست که فکر می کند مستقل است ولی نمی تواند از منابع گاز خود برداشت کند چون روسیه اجازه اش را نداده
  • IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    13 58
    عوضی هم یکی به نعل میزنی یکی به میخ
    • Ali CA ۰۶:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
      0 25
      لشگر پان ترکهای سینه چاک این مردک ریختن اینجا پای هر نظر مخالفی منفی میدن.
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    16 46
    خداوکیلی چه فیلمی هستی تو، امروز اینو می گه، فردا با اسرائیل قرارداد می بنده
  • اصغر قلباربند IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    15 53
    خفه شو بابا ، همه جا و همه وقت سیاست ۲گانه دارین ، از یه طرف اینجوری میگی از طرف دیگه دامادت با وزیر نیرو رژیم صهیونیستی مخفیانه قرارداد امضاء میکنه .
  • ناشناس IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    9 45
    مزدور عوضی کم آدرس غلط بده تو هم مسه اون مثلا اتاتورکد یک جاسوس بیشتر نیستی بد بخت به آن ها که دنبال تو وامثال تو می‌آیند داعشی کثیف
  • صادق صابر IR ۱۶:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    11 51
    یعنی روباه پیشت هیچه مردک پست جلاد
  • مردم IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    10 34
    تو گفتی و ماهم باورمان شد ....برو خودتی
  • رضا IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    7 37
    همین روزها شرش کم نمیشه...حقه باز
  • IR ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    40 11
    قابل توجه نفرت پراکنان و اختلاف افکنان، درود بر برادر مسلمان واقعی؛ رجب پاشا
    • آسو IR ۰۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
      1 32
      پاشا که کلمه ای فارسی است،تازه فکر نکنم گرجی ها از این لقب استفاده کنن،گرجی ها چیزهای دیگه میگن،
    • IR ۰۴:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
      2 27
      اگر راست می‌گوید، سفارت اسرائیل را در آنکارا تعطیل کند و سفارت تکیه را تل‌آویو.
  • US ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
    35 4
    خوب سیاست همینه. هر چی که به نفع منافع ملی و ملت است.
  • IR ۰۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
    3 18
    اکثر کردها از اردغان نفرت دارند البته حق بهشان بایست داد ولی تعجبم از برخی از ایرانی هاست که کینه عجیبی از ترکیه دارند با اینکه در سختی های تحریم همواره کمک حال ایران هست و یا ترافیک مسافرت ها به ترکیه بیشتر از مسافرت به کیش هست چرا؟ ما ایرانی ها اینگونه ایم؟
  • حسین IR ۰۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
    37 4
    بهترین رهبر جهان اسلام جناب اردوغان با غیرت هست .و پیشرفت ترکیه افتخاری برای جهان اسلام .حسادت مردم ایران جای تامل و سوال دارد
  • گرفتار IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
    0 28
    بوقلمون

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین