تصمیم جدید و خاص رونالدو برای زندگی شخصی‌اش

نشریه انگلیسی «سان» فاش کرد، کریستیانو رونالدو بعد از این که خبر از تولد فرزندان دوقلوی خودش داد، تصمیم گرفته تا بعد از بازنشستگی در شهر منچستر بماند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ چند روزی می‌شود که کریستیانو رونالدو فوق‌ستاره پرتغالی منچستریونایتد خبر از تولد دوقلوهای جدیدش داد و عکسی همراه جورجینا رودریگس نامزدش منتشر کرد تا بگوید خانواده‌شان ۸ نفره خواهد شد.

حالا نشریه «سان» در خبری اختصاصی فاش کرد که رونالدوی ۳۶ ساله تصمیم جدیدی برای زندگی‌اش گرفته است. منبعی آگاه در این مورد گفته است: «کریستیانو در سرتاسر جهان زندگی کرده، اما همیشه انگلیس در قلب او جایگاهی ویژه داشته است. او شمال‌غرب انگلیس را دوست دارد و به‌دنبال یافتن یک مکان دائمی است که بعد از بازنشستگی بتواند آن را خانه‌اش بنامد.»

رونالدو که فعالیت‌های تجاری مختلفی در شهرهای بسیاری در اروپا دارد، اخیراً در بریتانیا هم فعالیت‌های جدیدی را شروع کرده و در حال احداث جدیدترین شعبه هتل‌های نجیره‌ای‌اش در شهر منچستر است. این منبع افزود: «کریستیانو هنوز اعتقاد دارد که حداقل ۲ یا ۳ سال دیگر از بازی کردنش باقی مانده، اما او همیشه به آینده چشم دارد.»

دو ماه پیش نشریه سان فاش کرده بود که رونالدو می‌خواهد در منچستریونایتد بازنشسته شود تا مربی پسرش کریستیانو جونیور در آکادمی شیاطین‌سرخ باشد.

حالا به نظر می‌رسد تصمیم قطعی رونالدو گرفته شده و او نه به آمریکا خواهد رفت و نه به مادرید، تورین یا حتی زادگاهش مادیرا بازمی‌گردد بلکه به‌دلیل شرایط خانواده و زندگی‌اش در منچستر می‌ماند.

۲۵۶ ۲۵۱

کد خبر 1570341

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
    125 7
    من هم تصمیم گرفتم بعد از بازنشستگی برم منچستر زندگی کنم.فقط یه مشکل دارم اونم پوله
    • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
      2 19
      رونالدو ۳۴ سالشه مسی ۳۸ سال رونالدو از مسی جونتره بعد داره زودتر میره
  • pooria IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
    77 31
    وای فوتبال بدون رونالدو دیگه جذابیت نداره تا آخر عمر.اصلا نمیشه فوتبال رو بدون رونالدو تصور کردش.کاش میشد پیر نشه و جون بمونه کلان😂 ولی جدی تصورش خیلی سخته ۰😔
  • عاشق رونالدو IR ۱۷:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
    66 17
    نرو رونالدو تو تنها امید من در بازی فوتبال
  • عشققمم رونالدو IR ۰۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
    9 4
    رونالدو اکه تو رئال میموند الان ۱۰۰۰ تا گل بیشتر میزد
  • 👩🏻❣️ IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
    9 4
    وای نه.من با اینکه دخترم ولی عاشق فوتبالم.نرو باورش سخته فوتبال بدون رونالدو نمیشه🥺😖
    • سارا IR ۲۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
      0 0
      چ ربطی داره چون دختری نمیتونی فوتبال ببینی🤦🏼‍♀️
  • دوستارکریس IR ۱۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
    0 0
    خوب ازکریس قرض بگیر
  • یه بنده خدا IR ۲۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
    0 0
    وای پیر نشوو تو اسطوره منی واقعا فوتبال بدون رونالدو جذابیتی نداره
  • سارا IR ۲۲:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
    0 0
    کریستیانوووو نروووو🥺🥺🥺😭😭😭

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین