حسین کچویان در کتاب «تجدد‌شناسی و غرب‌شناسی، حقیقت‌های متضاد» به دنبال طرح مسئله شناخت غرب به عنوان یک تمدن متمایز و خاص در کلیت خودش است.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب «تجدد‌شناسی و غرب‌شناسی، ‌حقیقت‌های متضاد» نوشته دکتر حسین کچویان در ۲۰۹ صفحه به همراه نمایه با قیمت ۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر شد. این کتاب جزو مجموعه «متون انتقادی غرب مدرن» و جلد دوم آن به شمار می‌آید. این کتاب بر مبنای مطالعه‌ای انتقادی از غرب مدرن نگاشته شده است. محور اصلی بحث در کتاب تفکیک «غرب‌شناسی» از «تجدد‌شناسی» است. تجدد‌شناسی ناظر بر بخش عمده‌ای از تلاش‌هایی است که برای شناخت غرب، پس از نزدیک به ۲ قرن آشنایی با آن در ایران، صورت گرفته است. آنچه امروزه در ایران «علوم انسانی» خوانده می‌شود در واقع شکلی از تجدد‌شناسی است و صاحب نظران مختلف این علوم، اعم از فلسفه، تاریخ، سیاست، جامعه‌شناسی، اقتصاد، انسان‌شناسی و نظایر آن دائماً در کار ارائه‌شناختی از غرب بوده‌اند.

تجدد‌شناسی و غرب‌شناسی، حقیقت‌های متضاد

 

کچویان در کتاب «تجدد‌شناسی و غرب‌شناسی، حقیقت‌های متضاد» معتقد است غرب‌شناسی به عنوان یک حوزه‌شناختی که کاملا متمایز از تجدد‌شناسی و علوم انسانی غربی است، برای دوام انقلاب اسلامی ایران در جهان تجدد ضروری می‌نماید.

این کتاب در ۵ بخش اصلی با عناوین «تجدد و غرب‌شناسی: موضوع محوری انسان، جامعه و تاریخ اخیر جهان»، «تجدد‌شناسی غربی: از تجدد به مثابه تاریخ عام بشری تا تجدد به منزله تاریخ خاص غربی»، «تطورات تجدد‌شناسی در شرق: فرایند رهایی از خود‌شناسی تجدد»، «کلیت بخشی و تعمیم دهی به هستی و تاریخ تجدد: ناممکن سازی غرب‌شناسی» و «غرب‌شناسی: شرایط امکانی و ویژگی‌ها» به بحث در مورد شرایط و لوازم طرح این حوزه‌شناختی می‌پردازد.

۲۹۱/۶۰

 

کد خبر 157225

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین