سرپرست آموزش و پرروش با اذن رهبری انتخاب می شود

طبق قانون با رای نیاوردن وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای بار دوم حالا باید سرپرست آموزش و پرورش با اذن رهبری انتخاب شود. 

به گزاش خبرگزاری خبرآنلاین،طبق قانون با رای نیاوردن وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای بار دوم حالا باید سرپرست آموزش و پرورش با اذن رهبری انتخاب شود. در جلسه رای اعتماد امروز بیشتر نمایندگان فیاضی را برای آموزش و پرورش مناسب ندانستند و برنامه های او را برای این وزارت خانه کافی تشخیص ندادند.

مجلس به «مسعود فیاضی» رأی اعتماد نداد

نمایندگان مجلس پس از دفاعیات رئیس‌جمهور از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و نطق موافقین و مخالفین و همچنین سخنان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، با ۱۱۵ رأی موافق و ۱۴۰ رأی مخالف به «مسعود فیاضی» رأی اعتماد ندادند.

23215

کد خبر 1573581

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
    0 0
    آنقدر دکتر و پروفسور کار بلد تو مملکت هست سریع یک نفر دیگه را معرفی کنید به جوانان امروزی اعتماد کنید
  • IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
    1 0
    به ضرر کشور است کلیدی ترین وزارتخانه بی وزیر باشد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین