خطا روی آل کثیر پنالتی بود؟

فارس نوشت: کارشناس داوری فوتبال گفت: داور مسابقه پرسپولیس و مس رفسنجان قضاوت خوب و بدون مشکلی را انجام داد.

نوذر رودنیل در مورد نحوه قضاوت حسن اکرمی در دیدار پرسپولیس و مس رفسنجان اظهار داشت: داور در این مسابقه قضاوت بسیار خوبی را به نمایش گذاشت و به صحنه‌ها نزدیک بود و خطاهایی که اعلام کرد و کارت‌های زردی که به بازیکنان نشان داد کاملا درست بود. مهم‌ترین اتفاق بازی در دقیقه ۶۵ رخ داد که خطایی به سود مس رفسنجان اعلام کرد و آن ضربه کاشته به گل تبدیل شد. اعلام خطای بازیکن پرسپولیس و گل مس رفسنجان کاملا درست بود.

وی افزود: خطای پنالتی هم که در محوطه جریمه مس رخ داد هم به درستی از سوی داور تشخیص داده شد. در واقع داوری این مسابقه هیچ مشکلی نداشت. در مورد اعتراض‌های گاه و بیگاه بازیکنان به داور در این مسابقه باید بگویم داوران باید با اولین اعتراض بازیکنان به داور تذکر جدی بدهند و با دومین اعتراض به بازیکن کارت زرد نشان داده شود. فرقی نمی‌کند کدام بازیکن و با چه اسم و رسمی به داور اعتراض می‌کند. داور باید به شدت با اعتراض بازیکنان برخورد کند.

البته نوید مظفری کارشناس داوری فوتبال، نظری مخالف نظر رودنیل دارد. مظفری درباره تصمیم داور در اعلام پنالتی به سود پرسپولیس گفت: اور در این صحنه اشتباه کرد و اصلا برخوردی وجود داشت. اگر نگاه کنید داور حداقل ۱۶ متر از صحنه دور است و اینکه چه جیزی را دیده نمی دانم.

۲۵۷ ۲۵۱

کد خبر 1574599

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    11 9
    اقای مظفری اگه برخوردی نداشت چرا دروازبان مصدوم شد !؟
  • امید IR ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    19 11
    خداییش کجاش پنالتی بود؟؟؟
  • امیر علی IR ۲۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    7 17
    درست بود
  • محمدرضا IR ۲۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    10 20
    آقای مظفری ضد تیم پرسپولیس هست وازاین تیم کینه در دل دارد
    • مهران IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
      0 0
      کجا ضرر کرده به پرسپولیس خوبی هم کرده تو چقدر پرویی😑😑😑😑