استان یزد در مصرف فست فود در جایگاه نخست کشور قرار دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی گفت: یزد دومین استان کم تحرک کشور است و در عین حال در مصرف فست فود در جایگاه نخست قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، دکتر «محمدرضا دهقانی» اظهار کرد: دیابت به عنوان یک بیماری غیرواگیر مزمن همواره جوامع را با تبعات متعددی مواجه می‌کند و تاثیرات زیادی علاوه بر حوزه سلامتف در بخشهای اجتماعی و اقتصادی جامعه به دنبال دارد لذا نیازمند اقدامات و اهتمام خاصی است و این موضوع در یزد که به لحاظ شیوع این بیماری در جایگاه اول کشور قرار دارد، بسیار حائز اهمیت‌تر است.

وی گفت: البته دانشگاه در راستای رسالت خود، اقدام به تدوین برش استانی سند ملی پیشگیری از عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر جهت بازه زمانی ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۴ کرده که بعضاً نیز در برخی از حوزه‌ها که شامل ۱۰ فاکتور شاخص از جمله بیماری دیابت است، آغاز به اجرا شده است.

دهقانی تاکید کرد: این سند تک بعدی نیست چرا که تدوین آن با حضور و مشارکت دستگاه‌ها و بخش‌های مسئول انجام شده و لذا اجرای آن نیز اهتمام تمام حوزه‌های مربوطه را براساس برنامه‌ی تدوین شده می‌طلبد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی ابراز امیدواری کرد که با اهتمام مرکز دیابت و پژوهشکده دیابت استان در خصوص اجرای این سند در ابعاد مختلف و با همکاری سایر دستگاه‌ها شاهد اصلاح سبک زندگی، اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و کاهش عوامل خطربیماری دیابت در استان باشیم.

کد خبر 1575055

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار