کشف تجهیزات پزشکی قاچاق در قزوین

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین گفت: در بازدید از یک عرضه کننده کلان تجهیزات پزشکی در استان، تعدادی ماسک های واحدهای تولیدی غیر مجاز کشف شد.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ هوشنگ محمدی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین با اشاره به ادامه گشت‌های تعزیرات استان گفت: در راستای گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی از یک انبار بزرگ توزیع کالای پزشکی و یک واحد تولیدی تخم مرغ بازرسی بعمل آورد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین عنوان کرد: بازرسی ها منجر به کشف مقادیر متنابهی کالای قاچاق  و ماسک های واحدهای تولیدی غیر مجاز شد که موارد مکشوفه به سازمان اموال تملیکی استان ارجاع شد همچنین عدم رعایت سود مجاز نیز محرز شد که در حال سپری کردن سیر قضایی پرونده است.

محمدی با تاکید بر تشدید بازدیدهای تعزیرات حکومتی گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرف کننده و تنظیم بازار، از یک واحد تولیدی مرغ تخم گذار هم در استان بازدید و مقرر شد به منظور پیشگیری از بروز التهاب در بازار مرغ مرغداری ها فعال تولیدی جوجه یکروزه نسبت به ارایه مدارک تولید و فروش محصولات به ادارات جهاد اقدام کنند چرا که گرانفروشی جوجه یک روز محتمل می باشد.

46

کد خبر 1575241

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار