پشت پرده آنفالو کردن صفحه تیم ملی توسط بیرانوند

خبرورزشی نوشت: علیرضا بیرانوند سنگربان تیم ملی کشورمان از تیم رسانه‌ای تیم ملی ناراحت است.

علیرضا بیرانوند در شرایطی به خاطر پرتاب دست فوق‌العاده‌اش در بازی ایران و کره در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ وارد کتاب رکوردهای گینس شد که علیرغم توجه ویژه رسانه‌های بین‌المللی به این خبر، صفحه رسمی تیم ملی در اینستاگرام با تاخیری چند ساعته به این ماجرا واکنش نشان داد. اتفاقی که باعث مطرح شدن شایعات عجیبی شده است.

علی بیرو از تاخیر صفحه اینستاگرام تیم ملی ناراحت شده و به همین دلیل تصمیم به آنفالو کردن این صفحه گرفته است.

خیلی ها از داخل و خارج از ایران به علیرضا تبریک گفتند. گلر شماره یک تیم ملی انتظار داشت از مسئولان فدراسیون فوتبال حداقل کسی به او تبریک بگوید اما فدراسیون نشین‌ها نه تنها این کار را نکردند، بلکه خبر موفقیت بیرانوند را هم پوشش ندادند. موضوعی عجیب که به نظر می رسد حق با بیرانوند باشد.

تیم رسانه ای تیم ملی حتی در صفحه رسمی خودش نه تنها به بیرانوند تبریک نگفت، حتی خبر مربوطه را هم با ساعت‌ها تاخیر کار کردند تا دلخوری علیرضا بیشتر شود و تصمیم به آنفالو کردن صفحه رسمی تیم ملی بگیرد.

256 251

کد خبر 1577328

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
    3 0
    خوب کاری کردی داداش
  • IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
    3 0
    حق با بیرانوند بود
  • عبدالکریم IR ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
    0 6
    انسان خوب که قدرشناس باشد خوب است که قدردان کسانی باشد که او را مشهور کرده اند خوب است گذشته خودش یادش نرود . این آقا با نام مقدس تیم ملی جمهوری اسلامی ایران به هرچه بوده رسیده می باشد پس این کارش مستحق خط خوردن از تیم ملی است
    • IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
      0 0
      لیاقت داشته تااینجا اومده برخلاف بعضیا
    • ناشناس IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
      0 0
      بچه بیا پایین سرمون درد گرفت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین