۲ طرح موثر سازمان عمران خرم‌آباد در انتظار تصویب شورای شهر

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری خرم آباد از راه اندازی بچینگ و واحد تولید قطعات بتنی در آینده نزدیک خبر داد .

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، فرشید فلاح نژاد در این رابطه گفت : سازمان عمران و بازآفرینی شهری یکی از سازمانهای درآمدزای زیرمجموعه شهرداری خرم آباد است که در جهت افزایش درآمدهای آن در صدد اجرای برنامه های مطلوب تری هستیم .

وی افزود : کارخانه آسفالت زیر نظر این سازمان است و در تولید آسفالت و شن و ماسه فعالیت های گسترده ای را انجام و نیاز شهرداری های مناطق خرم آباد را تا حدودی پاسخ می دهد .

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری خرم آباد با بیان اینکه در صدد راه اندازی بچینگ و تولید قطعات بتنی هستیم اظهار داشت : در صورت تحقق این دو اقدام مهم بخشی از نیازهای شهرداری و پروژه های شهرداری مرتفع شده و همچنین در بالابردن منابع مالی سازمان موثر واقع خواهد گردید .

فلاح نژاد راه اندازی این دو طرح را مستلزم مصوبه شورای شهر دانست و افزود: بزودی جزییات این دو طرح را شورای شهر مطرح خواهیم نمود و پس از موافقت و اخذ مصوبه از اعضای شورای شهر نسبت به اخذ تسهیلات بانکی اقدام می نماییم و طرح تولید قطعات بتنی و راه اندازی بچینگ را اجرایی خواهیم نمود .

فرشید فلاح نژاد که یکی از نیروهای باتجربه و خلاق در بدنه شهرداری خرم آباد است مهم ترین پروژه سازمان عمران را احداث بام خاطره و پارک بانوان در گلدشت عنوان کرد و بیان نمود : بام خاطره ها یک طرح منحصربفرد با چشم اندازی فوق العاده است که در حال ایجاد راه دسترسی میباشد و با کاشت فضای سبز د ایجاد مسیر پیاده روی نقش موثری در بالابردن سرانه فضای سبز شهر خواهد داشت و همچنین جمعیت زیادی از اهالی منطقه روزانه از امکانات آن استفاده خواهند کرد .

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری خرم آباد در ادامه با اشاره به ادعای اداره کل منابع طبیعی استان در خصوص بام خاطره ها افزود : دوستان منابع طبیعی استان در این خصوص ادعایی داشتند که پس از برگزاری جلسه و طرح مباحث در نهایت با درخواست شهرداری مبنی بر صدور مجوز موافقت نمودند و خوشبختانه با همکاری و تعاملی که برقرار گردید مجوز احداث بام خاطره ها از اداره کل منابع طبیعی استان اخذ گردید و ابهامی در این طرح وجود نخواهد داشت . 

وی جانمایی احداث پارک بانوان در گلدشت شرقی را در گذشته نامناسب خواند و در این زمینه نیز تصریح کرد : علی رغم اینکه این پارک در گذشته جانمایی مناسبی نداشته و معارضانی نیز دارد اما در حال اجراست دیوار کشی آن انجام گرفته و در حال تسطیح و کاشت فضای سبز آن هستیم و در تلاشیم فضایی مطلوب توآم با آرامش را برای بانوان ایجاد نماییم .  

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری خرم آباد گریزی هم به آیتم های درآمدی سازمان زد و عنوان کرد : صدور نقشه یک دوهزارم ، صدور مجوزات و هزینه حفاری و امور شهرسازی و حذف پارکینگ از آیتم درآمدی سازمان عمران هستند که همکاران سازمان در این حوزه ها در حال خدمات رسانی به مراجعین هستند .

46

فلاح نژاد ادامه داد : صدور نقشه یک دوهزارم با هزینه کمتری نسبت به سازمان نظام مهندسی برای مردم انجام میشود هزینه های حفاری نیز از دستگاههای خدمات رسان از جمله : آب ، گاز ، مخابرات و ........ اخذ میشود که بیشترین بدهی حفاری به شهرداری را مربوط به شرکت آبفا است و باتوجه به حفاری هایی که در سطخ شهر انجام می دهد بیشترین خسارت را به آسفالت شهر وارد می کند و تابحال با همه تخفیفات حدود ۱۶ میلیارد تومان به شهرداری بدهی دارد که پرداخت ننموده است .

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل سازمان و تقدیر از همکاری و تعامل شرکتهای گاز و مخابرات در خصوص حفاری ها اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک برنامه های سازمان در راستای توسعه طرحهای شهرداری عملیاتی شود. 

کد خبر 1577343

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین