عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: حجاب و پوشش جزء واجبات و مقررات دینی، فراملیتی فراحکومتی و فراقانونی است.
کبری پورعبدالله اظهار داشت: حجاب و پوشش جزء واجبات و مقررات دینی، فراملیتی فراحکومتی و فراقانونی است.
وی عنوان کرد: زن مسلمان در کشور بیگانه و غیر اسلامی هم موظف به رعایت قطعی این موازین است، ضمن اینکه هر دستوری از رویکرد دینی برخوردار باشد، قانونگذار حقیقی و حقوقی آن خداوند متعال است؛ در نتیجه امرشوندگان و مأموران به این قانون باید خود را در پیشگاه حقمتعال حاضر بدانند نه اینکه فقط خود را پاسخگوی مقررات نظامی و انتظامی قانونی کشور بشمارند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق(ع) بیان کرد: اگر برخورد با مظاهر بدحجابی و بدپوششی به صورت صریح در قانون مدنی، قانون مجازات اسلامی، مصوبات مجلس و بسیاری از قوانین در حال تصویب نیروی انتظامی آمده، به دلیل احیاء امر مسلم شرعی، قانونگذار نخست و اصلی آن خداوند متعال است.
وی ادامه داد: تمام احیاگران آزادی و امنیت روحی و روانی شهروندان جامعه دینی اعم از نیروی انتظامی و قانونگذاران مدنی در واقع احیاگر حکم خداوند هستند؛ در مقابل، تمام کسانی که به طور مستقیم و غیرمستقیم، جزئی یا کلی، عمداً یا سهواً باعث تضعیف یا تعطیلی این حکم شرعی میشوند، در مقابل حکم خدا ایستادند و موجب تعطیلی حکم خدا شدند.
پورعبدالله اضافه کرد: انتظار تمام اقشار و صفوف جامعه دینی ما در موضوع حجاب و پوشش، احیای امر خداوند است.
وی تأکید کرد: بدحجابی قبل از ایجاد آسیب اجتماعی، آسیب دینی و اعتقادی در پیدارد اما بزرگترین آسیب اجتماعی آن، سلب آزادی روانی عموم زنان و مردان جامعه دینی است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق(ع) بیان کرد: بدحجابی، زنان و مردان را به طرق مختلف دچار آسیب میکند البته مردان به میزان بیشتری دچار آسیب میشوند؛ سلب آزادی روانی از جمله آسیبهایی است که این جریان، آن را به وجود میآورد.
وی عنوان کرد: تمام دستگاههای انتظامی و قانونگذار که درصدد برخورد با بدپوششی برآمدند، به ایجاد امنیت و آزادی روحی و روانی برای افراد جامعه دینی و امت اسلامی اقدام کردند.
4747
نظر شما