استاندار خراسان شمالی انتخاب شد/ رئیسی: باید از ظرفیت‌های این استان به خوبی استفاده شود

رئیس جمهور پس از رأی اعتماد هیات وزیران به استاندار جدید خراسان شمالی، گفت: باید از ظرفیت‌های این استان برای توسعه و بهبود وضعیت اقتصادی به خوبی استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی عصر روز چهارشنبه در جلسه فوق‌العاده دولت برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ و پس از رأی اعتماد هیات وزیران به استاندار جدید خراسان شمالی با توصیه به استفاده از برنامه در اداره این استان، گفت: حتماً باید با برنامه وارد استان شوید و وزرا و استانداران هم نیازمند برنامه منطقه‌ای و محلی برای توسعه مناطق مختلف کشور هستند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه استان خراسان شمالی، فرهیختگان بسیاری دارد، تأکید کرد: باید از ظرفیت‌های استان همچون مناطق گردشگری زیبا، اقتصاد مرزی مانند بازارچه‌های مشترک با کشورهای همسایه برای توسعه خراسان شمالی استفاده شود.
در این جلسه محمد رضا حسین نژاد به عنوان استاندار خراسان شمالی از هیات وزیران رای اعتماد گرفت.

۲۳۲۱۹

کد خبر 1578553

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
    1 0
    جناب اقای حسین نژاد خوش امدید انشاءالله همه برای ابادانی استان دست به دست هم بدهند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین