۰ نفر
۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
 انجمن شورایارها در شهرکرد تشکیل شد

طی مراسمی با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرکرد و نمایندگان محلات مختلف انجمن شورایارها تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، محمدرضا بیاتی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در این جلسه اظهارداشت: شورای ششم باتوجه به مشارکت مردم برآن بود که شورایارها را تشکیل دهد چراکه یکی از بسترهای مشارکت مردم همین شوراها می‌باشند.

وی افزود: شهر موجودی پویا و زنده و در حال تغییر است بنابراین مردم باید نقش خود را در محلات ایفا کنند تا شاهد رونق و توسعه محلات و شهر باشیم چراکه همه دوست دارند شهری زیبا و آرام و پویا داشته باشند. 

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه تلاش خواهیم کرد تا تشکیلاتی منسجم برای نزدیک شدن به آرمان شهر را داشته باشیم، بیان کرد: شهرکرد صاحب دو منطقه می‌باشد و هر منطقه دارای ۷ محله است و در هر محله حداقل ۵ نماینده به عنوان شورایار می‌توانند فعالیت کنند. 

بیاتی ادامه داد: این انجمن می‌تواند زمینه‌یاز بهره‌گیری از نظرات نخبگان و دانشمندان و بستری برای فعالیت فعالان اجتماعی باشد و برای مجموعه مدیریت شهری نیز بازوی توانمندی باشد و از نظرات افراد به درستی در جای خود استفاده شود. 

وی با بیان اینکه شورایارها مشکلات محلات و مردم را باید رصد و رفع کنند، گفت: شورایارها می‌توانند مشکلاتی در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، درمانی و... را که برای خودشان قابل حل نیست به شورا ارجاع داده تا از طریق شورا پیگیری و رفع شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: خرید ۱۳ دستگاه اتوبوس، خرید دستگاه بلوک‌زن، تکمیل برج دوقلو، پیگیری کمربندی جنوب، ایجاد تقاطع‌های غیرهمسطح، احداث شهربازی، ایجاد میادین میوه و تربار، ایجاد پارک‌سوار و آسفالت معابر ازجمله مواردی است که تاکنون توسط شورا و شهرداری پیگیری شده است.

بیاتی مبنای برنامه‌محوری‌ شورا را تشکیل شورایارها دانست و گفت: متاسفانه شهر مشکلات متعددی دارد اما ناحیه غرب، منظریه و جنوب شهر مشکلاتشان مضاعف است که باید در این محلات تلاش بیشتری صورت پذیرد و مشارکت مردم مبنای حرکت بزرگی خواهد بود.

وی افزود: طرح جامع ترافیک، طرح جامع شهری و برنامه عملیاتی راهبردی در دستور کار قرار دارد که در تلاش هستیم تا پایان سال این طرح‌ها به نتیجه برسد.

فرشاد چراغپور نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: بحران‌های زیادی در شهرکرد وجود دارد اما با وجود شورای ششم و شهردار، این بحران‌ها و تهدیدها به فرصتی برای خدمت تبدیل شده است. 

وی گفت: با تشکیل انجمن شورایارها، شورای ششم از ۸ نفر به ۸۰ نفر رسیده و حل مشکلات در سطح شهر بسیار راحت‌تر انجام خواهد شد و یک نگاه نو و جدید را در برخورد با رفع مشکلات داریم.

چراغپور تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری بام ایران است اما مشکلات زیادی هم دارد بنابراین باید تلاش شود تا تمام شهر از غرب تا شرق و از شمال تا جنوب همه به یک چشم دیده شود. 

مصطفی حیدری رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه استاندار چهارمحال و بختیاری از یادگاران ۸ سال دفاع مقدس و آشنا به مشکلات استان می‌باشد، بیان کرد: استان ما گرفتار تنگ‌نظری‌های خاصی است که اگر ازاین تنگ‌نظری‌ها پرهیز نشود مشکلات حل نخواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر فرصت مناسبی پیش آمده است تا برای خدمت به مردم و حل مشکلات استان گام‌های موثری برداشته شود و بهتر از گذشته بتوانیم کار کنیم. 

حیدری با بیان اینکه شورایارها برخواسته از بطن مردم می‌باشند، خاطرنشان کرد: در دوره ششم تشکیل شورایارها مورد توجه قرار گرفت و برای پیگیری مشکلات و افزایش مشارکت مردم این انجمن می‌تواند موثر باشد.

محمدتقی جاپلقی در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: مناظر شهری، تابلوها و مبلمان شهری و... در شهر نیاز اساسی به اصلاح دارند و مردم باید در اصلاح و رفع مشکلات شهری مشارکت اساسی داشته باشند. 

وی با بیان اینکه مردم باید در جریان امور شهرداری و اوضاع مالی آن باشند، افزود: در حال حاضر نه تنها اوضاع مالی شهرداری بلکه اوضاع حاکم بر جامعه اوضاع خوبی نیست اما با وجود استاندار محترم، دلسوز و مردمی شاهد اتفاقات و تغییرات اساسی خواهیم بود. 

شهردار شهرکرد با بیان اینکه شورایارها مظهر مشارکت مردم هستند، بیان کرد: با مشارکت شورایارها و اتکا بر اراده مردم و تلاش مسئولان شاهد انجام فعالیت‌های مختلف در شهر خواهیم بود. 

جاپلقی با اشاره به پیگیری‌های مدام و مستمر جهت واگذاری محله منظریه به شهرداری گفت: خدمات‌رسانی بهتر به منظریه از زمانی که به شهرداری واگذار شود صورت خواهد پذیرفت اما در حال حاضر خدمات آتش‌نشانی، خدمات شهری و حمل و نقل در این محله در حال انجام است. 

وی فرهنگ‌سازی را بهترین راهکار برای حل مشکلات شهری عنوان کرد و افزود: برای جمع‌آوری تابلوها، نظافت شهری و ساماندهی دست‌فروشان باید شورایارها حرکتی را به صورت نمادین انجام دهند تا یک فرهنگ‌سازی انجام شود. 

شهردار شهرکرد با اشاره به تعیین تکلیف برج دوقلو بیان کرد: جلسه‌ای با صاحب‌نظران، بزرگان و اساتید شهر برگزار شد تا بتوان از نظرات و پیشنهادات آن‌ها برای تکمیل برج دوقلو بهره‌مند شویم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1578672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =