۴ نفر
۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
لیونل مسی به رکورد مارادونا رسید/عکس

دنیای ورزش تورنتو نوشت: لیونل مسی به عنوان بهترین ورزشکار سال آرژانتین انتخاب شد و جایزه موسوم به olympia de oro را برای دومین بار کسب کرد.

با رهبری آرژانتین و رسیدن به نخستین عنوان قهرمانی پس از ۲۸ سال و کسب عنوان بهترین بازیکن، آقای گل و آقای پاس گل کوپا آمریکا، کسب هفتمین توپ طلا و جایزه پیچیچی و همچنین قهرمانی در جام حذفی اسپانیا، لیونل مسی پس از سال ۲۰۱۱، برای دومین بار به عنوان بهترین ورزشکار سال آرژانتین معرفی شد تا از این حیث نیز با دیگو مارادونا برابری کند.

لیونل مسی به رکورد مارادونا رسید/عکس

تنها ۵ بازیکن فوتبال موفق شده‌اند این جایزه را به خود اختصاص دهند که در این بین دون دیگو و لئو تنها افرادی هستند که دو بار این جایزه را کسب کرده‌اند. همچنین کارلوس ته‌وز در سال ۲۰۰۴ این جایزه را به طور مشترک با مانو جینوبلی (ستاره تیم بسکتبال سن‌آنتونیو اسپرز) به خود اختصاص داد.

لیونل مسی به رکورد مارادونا رسید/عکس

258 41

کد خبر 1583485

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین