سی ان ان نوشت: وزارت موقعیتهای اضطراری روسیه ضمن تایید این مطلب گفته توپولوف مسافری شامل 43 مسافر و 9 خدمه از مسکو به سمت پتروزاودسک در حرکت بود که وسط بزرگراه سقوط کرد.
در این حادثه که اواخر دوشنبه شب به وقت محلی رخ داد 43 مسافر و یک خلبان این هواپیما جان خود را از دست دادند. به گفته ایرینا آندریانووا سخنگوی وزارت موقعیتهای اضطراری روسیه حادثه در 950 کیلومتری شمال مسکو رخ داد و زنده ماندگان از جمله یک کودک به بیمارستان منتقل شده اند.
ماموران بخش کنترل فرودگاه ساعت 11:40 دوشنبه شب هیچ سیگنالی را از هواپیمای توپولوف 134 دریافت نکردند و بعدا معلوم شد هواپیما وسط بزگراه بی.سو.وتس نزدی فرودگاه پتروزاودسک سقوط کرده است. ظاهرا هواپیما بعد از سقوط ، چند تکه شده و آتش گرفته است. دقایقی بعد بیش از 140 نیروی امداد و پزشک به صحنه رسیده و عملیات اطفاء و نجات را انجام دادند.
/5656
نظر شما