بهبود روابط تهران و ریاض با خبر مهم ویزای دیپلمات‌های ایرانی

وزیر خارجه کشورمان عنوان کرد که عربستان با صدور ویزا برای سه دیپلمات ایرانی برای حضور در جده موافقت کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، حسین امیرعبداللهیان، پنج‌شنبه دوم دی ماه گفت: «در دور قبلی مذاکرات مجموعه‌ای  از پیشنهادات سازنده و عملی از سوی ایران به طرف سعودی ارائه شد و در جریان مذاکرات امروز با آقای فواد حسین متوجه شدیم که طرف سعودی با نگاه مثبت این پیشنهادات را مورد بررسی قرار داده است.»

به گفته امیرعبداللهیان، مقام‌های عربستان هفته گذشته با صدور ویزا برای سه نفر از دیپلمات‌های ایرانی برای استقرار در محل سازمان همکاری اسلامی در جده موافقت کردند و این ویزاها صادر شده‌اند.

در همین راستا خبرگزاری بلومبرگ نیز با اعلام اینکه نشانه های بهبود روابط بین ایران و عربستان دیده می شود به موضوع صدور ویزای دیپلمات های ایران برای استقرار در جده اشاره کرد.

311311

کد خبر 1585603

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • reza TR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    0 0
    واقعا خبر خوبی بود امیدوارم دوستان دیگه دنبال فتح سفارت کشورها در داخل خاک ایران نباشن !
  • IR ۰۳:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    0 0
    چرا پیشنهادهای ایران ذکر نشده
  • IR ۰۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    0 0
    آقای نگاه مثبت شهامت داشته باشید و حمله کنندگان به سفارت رو محاکمه کنید هرچند که اونوری ها هم همچین آش دهن سوزی نبستن کلی خوب جبران خسارتی که به ملت زده شده باید جواب داده بشه
  • سعید خونساریان IR ۱۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    0 0
    آقا با همه دنیا به غیر از اسراییل باید دوست باشیم.نمیشه با همه جنگید.کسانی که از دیوار بالا میرن باید مجازات بشن

آخرین اخبار