حضوری شدن همه مدارس ابتدایی و دبیرستان در هرمزگان

دکتر پرویز حیدری راد رئیس اداره آموزش و پرورش کیش از بخشنامه جدید اداره کل آموزش و پرورش استان و حضوری شدن همه مدارس ابتدایی و دبیرستان در هرمزگان خبر داد .

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش ، رئیس اداره آموزش و پرورش کیش از بخشنامه جدید اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان خبر داد و گفت: آموزش در مدارس با گروه بندی دانش آموزان و رعایت شیوه نامه های بهداشتی حضوری خواهد شد و دانش آموزران حداقل دو روز هفته درمدرسه حاضر می شوند.

پرویز حیدری راد افزود: بر اساس بخشنامه جدید اداره کل آموزش و پرورش استان مدارس در مقاطع ابتدایی و متوسطه مدارس حضوری برگزار خواهند شد.

وی گفت: پیرو این بخشنامه مدیران مدارس برای حضوری شدن مدارس توجیه شدند.

پرویز حیدری راد با اشاره به گروه بندی مدارس و دانش آموزان برای حضوری برگزار شدن مدارس گفت: گروهی از والدین در خانواده‌ها به دلیل وضعیت تحصیلی نمی‌توانند فرزندانشان را در شیوه مجازی همراهی کنند و برگزاری حضوری می‌تواند به دانش آموزان این گروه کمک کند.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان بیش از دوسال از مدارس دور مانده اند افزود: در برخی از دانش آموزان مجازی شدن مدارس باعث افت تحصیلی آن‌ها شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش کیش گفت: امیدواریم با همکاری کارشناسان مرکز توسعه سلامت کیش بتوانیم با گروه بندی مدارس و دانش آموزان روند حضوری شدن مدارس را با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی آغاز کنیم.

46

کد خبر 1596580

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار