غریب آبادی: بزرگترین تهدید حقوق بشر از دورویی، سیاسی شدن و استانداردهای دوگانه می‌آید

دبیر ستاد حقوق بشر در واکنش به انتشار خبری مبنی بر کشف قبر ۹۳ کودک بومی دیگر در نزدیکی مدرسه سابق شبانه روزی بومیان در کانادا، گفت: بزرگترین تهدید حقوق بشر از دورویی، سیاسی شدن و استانداردهای دوگانه می‌آید.

به گزارش خبرآنلاین، کاظم غریب آبادی با انتشار توئیتی در واکنش به خبر کشف قبر ۹۳ کودک بومی دیگر در کانادا افزود: در زیر خاکی که ما روی آن قدم می‌گذاریم، پیکرهای افرادی قرار دارد که جان گرانبهای خود را در جریان یک جنگ تحمیلی که پول و سلاح آن از سوی غرب تأمین می‌شد، قربانی کردند.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه در ادامه توئیت خود می افزاید: اما در کانادا، وقتی زمین را حفر می‌کنید، بقایای کودکان بی‌گناه بومی را کشف می کنید! بزرگترین تهدید حقوق بشر از دورویی، سیاسی شدن و استانداردهای دوگانه می آید.

311311

کد خبر 1596851

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین