تعیین تکلیف آبگرم، موزه بزرگ و بازارچه دائمی صنایع‌دستی سمنان تا سال آینده

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از تعیین تکلیف آبگرم، موزه بزرگ و بازارچه دائمی صنایع‌دستی سمنان تا سال آینده از طریق استفاده از ظرفیت ماده ۲۷ و واگذاری به بخش خصوصی خبر داد.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، امیر کرم‌زاده در دیدار با انجمن حافظان میراث‌فرهنگی و آئین‌های دیار قومس بیان کرد: «برای اجرای پروژه آبگرم با سرمایه‌گذاران مطرح، مذاکراتی انجام شده است.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: «اجرای پروژه‌های موزه بزرگ سمنان و بازارچه دائمی صنایع‌دستی سمنان با صرف اعتبارات دولتی به نتیجه نمی‌رسد و در نظر است این دو پروژه برای اجرا به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی واگذار شود.»

او یکی از راه‌های رشد گردشگری سمنان را استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم‌نهاد، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و حمایت سایر دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه شهرداری‌ها اعلام کرد و افزود: «تنها راه توسعه گردشگری، واگذاری امور به بخش خصوصی و مردمی است.»

او با تأکید بر اینکه سمنان به محل‌های گذر صنایع‌دستی، غذا ، فرهنگی و ... نیاز دارد، گفت: «هویت بافت تاریخی، کوچه‌ها، حمام‌های ایرانی و ... باید حفظ و از تمامی ظرفیت‌ها برای ارائه و فروش صنایع‌دستی استفاده شود.»

کرم‌زاده با اشاره به اینکه عوامل عدم توسعه‌یافتگی حوزه گردشگری استان باید بررسی شود، افزود: «سرانه آثار تاریخی و ظرفیت‌های گردشگری در استان بالا است و باید از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری کرد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، یکی دیگر از راه‌های رشد گردشگری استان را برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای متنوع بیان کرد و گفت: «از برگزاری جشنواره‌های گردشگری توسط بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.»

مدیرعامل انجمن حافظان میراث‌فرهنگی و آئین‌های دیار قومس نیز در این دیدار گفت: «این انجمن تا کنون موفق به ثبت 5 پرونده در حوزه خوراک و برگزاری بیش از 60 جشنواره شده است.»

ملیحه صیادطوری با اشاره به اینکه جشنواره ملی نان در سمنان پیش از شیوع کرونا به مدت پنج سال برگزار شد، افزود: «نان‌های سمنان و سنگسر بسیار معروف هستند و در سنگسر بیش از 40 نوع نان تولید می‌شود.»

مدیرعامل انجمن حافظان میراث‌فرهنگی و آئین‌های دیار قومس ادامه داد: «یکی از برندهای استان سمنان، "ته‌چین" است و در هر یک از شهرستان‌های استان، سه یا چهار نوع ته‌چین طبخ می‌شود.»

صیادطوری گفت: «توسط انجمن، چهار پرونده ثبتی شامل اطلس خوراک استان، آش کشک، کلندا و حلوا برنجی سمنان برای ثبت در فهرست میراث معنوی کشور ارائه شده و امید است که این پرونده‌ها نیز در فهرست کشوری به ثبت برسند.»

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1601359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =