همه راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است، رانندگان احتیاط کنند

رییس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به بارش باران در محورهای ارتباطی گفت: بر اثر این بارش‌ها، همه راه‌های استان لغزنده است و همین موضوع می‌طلبد رانندگان در هنگام ترددهای برون و درون شهری نهایت احتیاط را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کرمانشاه؛ سرهنگ کیخسرو دستغیب روز یکشنبه اعلام کرد: بارش باران که از روز گذشته آغاز شده و همچنان در اکثر مناطق با شدت ادامه دارد باعث لغزندگی سطح جاده‌ها شده است.

وی ادامه داد: بارش در جاده‌های مناطق مرکزی و شرقی استان از شدت بیشتری برخوردار بوده و همین موضوع باعث تجمیع آب باران در بخش‌هایی از این راه‌ها و مشکلاتی برای تردد وسایل نقلیه شده است.

سرهنگ دستغیب با بیان اینکه آبگرفتگی جاده‌ها باعث کندی حرکت شده است، تاکید کرد: در جاده‌های مرتفع و نزدیک به رودخانه ها نیز شاهد مه گرفتگی هستیم که رانندگان باید در این مسیرها بیشتر دقت کرده و احتیاط داشته باشند.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه همچنین از بارش مقطعی و خفیف برف در گردنه‌های استان هم خبر داد و گفت: در چنین شرایطی رانندگان لازم است نسبت به سالم بودن لاستیک وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل کرده و وسایل ضروری از جمله زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

وی اظهار کرد: پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز یکی دیگر از مواردی است که رانندگان حتما در این شرایط جوی هنگام رانندگی در جاده باید مدنظر داشته و به توصیه‌های پلیس عمل کنند.

کد خبر 1604821

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین