خبرگزاری ها اعلام کردند که انتخابات پارلمانی تایلند از امروز صبح به وقت محلی آغاز شد.
به گزارش آسوشیتدپرس، انتخابات امروز که پنج سال پس از کودتای نظامی در تایلند برگزار می شود، بزرگترین آزمون برای دولت از شروع تظاهرات گسترده خیابانی سال گذشته به حساب می آید.
در حالی که رسانه ها از اختلافات عمیق بین احزاب بزرگ خبر می دهند درعین حال گفته می شود که ۴۲ حزب نامزدهای خود را برای این انتخابات معرفی کرده اند.
خبرگزاری رویترز به نقل از تلویزیون های تایلند گزارش داد که صف های طولانی در مقابل حوزه های رای گیری ایجاد شده است.
ابراز امیدواری شده است که این انتخابات بتواند به بحران سیاسی بلند مدتی که در این کشور بوجود آمده وثبات آن را تهدید می کند پایان دهد.
بر اساس گزارش ها، ۱۷۰ هزار پلیس، وظیفه برقراری نظم و امنیت را در هنگام رای گیری بر عهده دارند.
بسیاری از شهروندان بیم از آن دارند که این رای گیری در صورتی که نتایج آن از سوی معترضین رقیب یا ارتش آماده برای کودتا پذیرفته نشود، عصر جدیدی از آشوب ها در کشور ایجاد کند.26151
نظر شما