وزیر گفت استقلالی‌ام

ایسنا نوشت: یک پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید اگر تبعیض‌ها کنار گذاشته شود و داوری‌ها عادلانه باشد، این تیم به ششمین قهرمانی پی‌درپی در لیگ برتر می‌رسد.

علی باغمیشه، پیشکسوت پرسپولیس، درباره وضعیت این روزهای پرسپولیس و برد باارزش مقابل مس رفسنجان اظهار کرد: به نظرم پرسپولیس یکی از بهترین بازی‌هایش را مقابل مس رفسنجان به نمایش گذاشت. فکر می‌کنم اگر مشکلات مالی، مشکل جذب بازیکن و تمدید قراردادها حل شود، اوضاع بهتری از پرسپولیس می‌بینیم. درست است که تمیروف جذب شده اما آن چیزی که انتظار می‌رفت، انجام نشد.

او افزود: پرسپولیس با روحیه قهرمانی‌اش جلو می‌رود و فکر می‌کنم موفق می‌شود به شرطی که داوری‌ها، با تمام احترامی که برای استقلال قائل هستم به سمت این تیم نباشد. امسال می‌خواهند به زور یک تیم را قهرمان کنند ولی پرسپولیس روی پای خودش بوده و سعی کرده آرام آرام بیاید و فکر می‌کنم امسال ششمین جام را می‌گیرد.

بازیکن اسبق تراکتور در ادامه درباره شرایط این تیم و تاثیر حضور سائلام گفت: ایشان قبلا با تراکتور کار کرده و کیفیت خوبی دارد. به نظرم از نظر روحی و روانی شوک خوبی بود. سائلام شناخت خوبی از فوتبال تبریز و بحث هواداری تراکتور دارد. من پنج سال در تراکتور بازی کردم و واقعا هواداران تیم‌شان را می‌پرستند و می‌خواهند همیشه بالای جدول باشد. سائلام گزینه خوبی است ولی باید به او فرصت داده شود.

باغمیشه ادامه داد: تراکتور در نقل و انتقالات بد عمل کرد و تیم نسبت به سال‌های گذشته ضعیف شد. درست است که تیم جوان شده اما در هر تیمی به بازیکن تعیین کننده نیاز است و تراکتور از این لحاظ مشکل دارد. البته ستاره‌ها جای آن بازیکنان تاثیرگذار را به مرور می‌گیرند.

او در پاسخ به این سوال که به نظرش پرسپولیس و تراکتور در چه رتبه‌ای لیگ برتر را به پایان می‌رسانند، بیان کرد: به نظرم تراکتور به نیمه بالای جدول می‌آید. جایگاه تراکتور چیزی نیست که الان می‌بینیم. از طرفی به قهرمانی پرسپولیس عادت کردیم. حتی اگر ۱۰ بازیکن را از پرسپولیس بگیرند، باز هم این تیم شخصیت قهرمانی دارد. به خصوص این که مربی کاربلد و بادانشی مانند یحیی گل‌محمدی دارد که هم‌بازی و دوست خوب من هم هست. پرسپولیس کادر فنی و مجموعه قوی‌ای دارد که ان‌شاءالله ثمره‌اش، ششمین قهرمانی است.

این پیشکسوت پرسپولیس در پایان با ادعای این موضوع که وزیر ورزش و جوانان استقلالی است، عنوان کرد: من می‌خواهم به تبعیضی که وجود دارد، اشاره کنم. زمانی که با آقای سجادی، وزیر کنونی ورزش و جوانان در مسابقات یونیورسیاد بودیم، در اتوبوس که کنار هم نشسته بودیم، از علاقه‌شان به استقلال می‌گفتند. امیدوارم الان که وزیر شده‌اند این علایق در کارشان دخیل نباشد و تیم‌ها را به یک چشم ببیند. امیدوارم وزیر ورزش به ۶۰ میلیون هوادار پرسپولیس احترام بگذارد و هر دو تیم را به یک چشم ببیند.

بیشتر بخوانید:

پایان چهارمین دوره مسابقات بین المللی اسکواش شهدای نیروی دریایی ارتش

توضیحات رئیس ایفمارک درباره محرمانه‌بودن نام کرونایی‌های لیگ

تعلیق فعالیت‌های تجاری NBA در روسیه

۲۵۳۲۵۱

کد خبر 1609128

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
    بابامسعودکجارفت ؟قارداش
  • IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
    ۸ سال بابا مسعود بود رودل کردین
  • مجید IR ۲۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
    60 30
    ۶۰میلیون هوادار روفکرکنم به ریال حساب کردن جناب باغمیشه..خخخخ
  • علی IR ۲۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
    56 22
    اگه پرسپولیس ۶۰ میلیون هوادار دارد ۳۰میلیون هم هوادار تراکتورند پس هوادارای استقلال چی میشود 😂😂😂😂
    • IR ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
      0 13
      طبق آمار حدودا سی هفت هشت میلیون نزدیک چهل میلیون پرسپولییسن چطوری حساب کردی؟؟؟ طرفدارای پرسپولیس از همه بیشترن فاصلشون با بقیه خیلی زیاده
  • خسرو NL ۰۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
    11 0
    مگر سال 72 استقلال قهرمان آسیا شد و سال بعدش با آن قانون عجیب، کل تیم های تهرانی جز پیروزی را به دسته 3 فرستادن، میدانی رییس فدراسیون چه کسی بود؟ بله، همه میدانند. کسی نبود جز امیر عابدینی.
  • خانعلی طاهری IR ۰۰:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
    11 0
    سلام حرفت درست بزن استقلال بیشتر هوادار دارد
  • محمدرضا US ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
    7 4
    "اگر تبعیض‌ها کنار گذاشته شود و داوری‌ها عادلانه باشد، این تیم به ششمین قهرمانی پی‌درپی در لیگ برتر می‌رسد." یعنی امسال مشکل داریم؟! سالهای قبل همه چی درست بود؟!
  • مهدی IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
    15 0
    این جامهای اسنپی بدجوری به هواداران پیروزی و این باغمیشه حال داده و دنبال چیز مفتن هر ساله ، خدا کنه استقلال قهرمان بشه و روسیاهی برا اینا و باند تیم مافیایی پیروزی باقی بمونه.
  • IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
    7 1
    باید به باغمیشه گفت کل فوتبال در ایران ۴۰ میلیون هوادار نداره. هرچند قبول داریم پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایرانه که اونهم ریشه در مسائل سیاسی و تاریخی داره و نه ورزش. بهترین تخمین هوادار اینها ۲۰ میلیونه.
  • حسین SE ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
    13 0
    60 میلیون ؟؟؟فکر کنم هوادارای پرسپولیس رو گذاشته جلوی اینه بعد شمرده
  • IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
    8 0
    آخه چ فکرمیکنید باشما میشیم 80میلیون!60میلیون طرفدار دارین تا 5سال حداقل 10میلیون داریم 20میلیون اصلا فوتبالی نیستن جوک قرن تعریف نکنید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین