۲۰۰ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی ثبت شده‌اند/ پوشش بیمه سلامت به خدمات نازایی

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی با اشاره به پوشش هزینه‌های ناباروری و نازایی توسط بیمه سلامت، گفت: تاکنون ۲۰۰ زوج به عنوان نابارور و نازا در سامانه ثبت شده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، دکتر وحید مجیدی در نشست شورای اطلاع رسانی اظهار کرد: با توجه به سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در خصوص تغییر رویکرد حاکمیت مبنی بر جوان سازی و رشد جمعیت، بیمه سلامت هم راستا با این دستور، پوشش هزینه های خدمات ناباروری و نازایی را در دستور کار قرار داد.

وی از ابلاغ خدمات نازایی از آبان سال جاری خبر داد و گفت: تمام خدمات نازایی در تعهد سازمان بوده و هر زوج سالانه سه بار می تواند خدمات دریافت کند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۹۰ درصد هزینه های این خدمت در مراکز دولتی و غیردولتی در تعهد بیمه سلامت است، خاطرنشان کرد: هم اکنون بیمارستان های الزهرا، ولیعصر، شمس و نیز جهاد دانشگاهی و سه مرکز خصوصی در تبریز خدمات درمان ناباروری و نازایی را ارایه می دهند.

مجیدی با بیان اینکه تمام بیمه شدگان مشمول دریافت این نوع خدمت هستند، گفت: تاکنون ۲۰۰ زوج نابارور در استان نشان دار شده اند و افرادی که از ابتدای سال این خدمات را با تعرفه آزاد دریافت کرده اند می توانند با ارایه مدارک به این سازمان هزینه های پرداختی را از بیمه دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: افرادی که حتی بیمه شد تامین اجتماعی هستند می توانند با ارایه مدارک به این سازمان هزینه های پرداختی را دریافت کنند.

مجیدی همچنین با اشاره به تحت پوشش قرار دادن افراد فاقد بیمه در مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین بر اساس سیاست های ابلاغی رهبر معظم گفت: براساس تفاهم نامه امضا شده بین وزارت کشور و بیمه سلامت، افرادی که فاقد هرنوع بیمه درمانی هستند، بدون پرداخت حق بیمه و به صورت رایگان بیمه می شوند.

وی ادامه داد: در این راستا طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع را در استان راه اندازی کرده ایم و هم اکنون ۴۲۰ هزار نفر عضو صندوق بیمه همگانی است که تا فروردین سال آینده به ۵۰۰ هزار نفر افزایش می یابد.

مجیدی از اعلام آمادگی ۲۰۰ پزشک در سطح استان در طرح پزشک خانواده خبر داد و افزود: هم اکنون ۱۸۰ هزار نفر از این جمعیت به پزشک خانواده معرفی شده اند.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به اجرای نسخه نویسی الکترونیک گفت: هم اکنون صد درصد نسخه نویسی در استان به صورت الکترونیک است و روزانه حدود ۱۲ هزار و ۸۰۰ نسخه به صورت الکترونیکی به سازمان ارسال می شود.

48 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1609563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =