در نشست پارلمان بخش خصوصی تهران محسن حاجی بابا، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از نمایندگانی بود که وارد بحث ادغام شد و در مورد اصل هدف از این ادغام پرسش ها و نگرانی هایی را بیان کرد.
حاجی بابا گفت: «ما در روزنامه و رسانه های این طور خوانده و شنیده ایم که هدف از ادغام این دو وزارتخانه کوچک سازی و چابک سازی دولت است. این دلیل لازم و کافی نیست. این طور که ما می بینیم در این ادغام منفعتی برای تولید نیست. نمونه اش هم رودرو شدن سازمان حمایت و خودروسازان است».
محسن حاجی بابا ادامه داد: «خودروسازان از وزارت صنایع مجوز گرفتند و قیمت هایشان را بالا بردند. اما سازمان حمایت وارد و مانع از افزایش قیمت ها شد. یعنی در همان اول کار وزارت بازرگانی و وزات صنایع رودر روی هم قرار گرفتند. بعد چگونه این دو وزارتخانه می خواهند با هم ادغام شوند و چه نفعی متوجه بخش تولید خواهد شد؟».
حاجی بابا ادامه داد: «الان هیچ کس نمی تواند انکار کند که واحدهای تولیدی ما از 3 تا 50 درصد از هدفمندی یارانه ها متضرر شده اند. بعد عده ای از تولیدکنندگان را هم شب عید در تلویزیون نشان دادند که اعلام کردند ما قیمت ها را افزایش ندادیم و همکاری کردیم در حالی که این کار را از ترس دادگاه و تعزیرات و شمشیر بود».
این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با اعلام این سخن که در حال حاضر همه حرف از حمایت از صنعت می زنند اما هیچ کس عملی نمی کند گفت: «می بینیم که وزیر بازرگانی دارد مسئولیت هر دو بخش را به عهده می گیرد یعنی تولید در این میان متضرر خواهد شد. من هدفی به جز کوچک سازی دولت در این ادغام نمی بینم. الان هم که می بینم واحدهای تولید و صنعتی دارند پشت سر هم تعطیل می شوند. نمونه اش سدید است که در هفته گذشته 100 نفر از کارکنان خود را تعدیل کرده است».
محسن حاجی بابا با اشاره به مشکلات عدیده ای که هنوز پیش روی تولیدکنندگان است گفت: «برای انجام یک پروژه چند میلیون یورویی معطل 4 هزار یورو قطعه یدکی بودیم. در نهایت هم 14 نفر با هم به آلمان رفتیم و این قطعات را در داخل چمدان هایمان قرار دادیم و آوردیم. ما می خواهیم بدانیم در بخش تولید چه کاری قرار است این وزارتخانه انجام دهد».
/39/39
نظر شما