قالیباف : همه پول فروش نفت فقط به حساب خزانه واریز می‌شود

فارس نوشت : رئیس مجلس تاکید کرد: مجلس با الزام بانک مرکزی به واریز همه منابع حاصل از فروش فرآورده‌های نفتی به حساب خزانه و بستن سایر حساب‌ها، شفافیت و انضباط مالی شرکت‌های وابسته به وزارت نفت را افزایش داد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس تاکید کرد: مجلس با الزام بانک مرکزی به واریز همه منابع حاصل از فروش فرآورده‌های نفتی به حساب خزانه و بستن سایر حساب‌ها، شفافیت و انضباط مالی شرکت‌های وابسته به وزارت نفت را افزایش داد.

قالیباف : همه پول فروش نفت فقط به حساب خزانه واریز می‌شود

بیشتر بخوانید:

رئیس مجلس در طی توئیتی نوشت: یکی از معضلات اداره کشور، تعدد حساب‌های درآمدی وعدم نظارت دقیق بر منابع حاصل از فروش فرآورده‌های نفتی است.

وی ادامه داد: ‏مجلس با الزام بانک مرکزی به واریز همه منابع فوق به حساب خزانه و بستن سایر حساب‌ها، ضمن رفع این ایراد، شفافیت و انضباط مالی شرکت‌های وابسته به وزارت نفت را افزایش داد.

۲۱۲۱۲

کد خبر 1615879

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین