مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

کشته شدن دو صهیونیست در تل‌آویو در عملیات استشهادی

.همزمان با نشست مسئولان چند کشور عربی و رژیم صهیونیستی، دو جوان فلسطینی دست به عملیات استشهادی زدند که منجر به کشته شدن دو نظامی اسرائیلی شد.

بلافاصله پس از این عملیات روایت های دوگانه ای در رسانه ها منعکس شد. شبکه خبری اروپایی یورو نیوز نوشت که داعش با صدور بیانیه‌ای مسئولیت قتل دو مامور پلیس اسرائیل را بر عهده گرفته است.  دستگاه امنیتی اسرائیل می‌گوید دو مهاجم که هر دو از شهروندان اسرائیلی عرب‌تبار بودند، کشته شده‌اند

به گزارش یورونیوز این حمله احتمالا یکی از نخستین عملیات گروه دولت اسلامی در اسرائیل است. به گفته مقام‌های امنیتی و همچنین بیانیه داعش، بیش از ۱۰ نفر در جریان همین حمله زخمی شده‌اند.

دودو بوآنی، یکی از مقام‌های عالی‌رتبه پلیس محلی اعلام کرد هر دو مهاجم از اعضای محلی داعش بودند. در این حمله، برخلاف عملیات معمول علیه شهروندان نظامی و غیرنظامی اسرائیل با سلاح خودکار انجام شده است و نه با سلاح سرد.

گروه داعش در بیانیه‌ای که روز دوشنبه در شبکه‌های اجتماعی اعماق منتشر شد، اعلام کرد که مهاجمان «اعضای نفوذی» بودند.

در همین حال منابع خبری نزدیک به مقاومت فلسطین این عملیات را استشهادی خوانده اند.

براساس این گزارش ها عملیات استشهادی دو جوان فلسطینی به هلاکت دو نظامی صهیونیستی منجر شد ، در این عملیات دستکم ۱۲ صهیونیست هم مجروح شدند.

خبرگزاری صداوسیما نیز گزارش داده است عملیات استشهادی دو جوان فلسطینی به هلاکت دو نظامی صهیونیستی منجر شد

در این عملیات دستکم ۱۲ صهیونیست هم مجروح شدند.

همچنین حزب الله لبنان در بیانیه‌ای تاکید کرد عملیات الخضیره رساترین پاسخ عملی به دیدارهای خائنانه سازش است که برخی نظام‌های عربی با رژیم صهیونیستی برگزار می‌کنند. عملیات استشهادی دیشب که دومین عملیات در یک هفته گذشته است همزمان با نشست مسئولان چند کشور عربی و رزیم صهیونیستی صورت گرفت.

4949

کد خبر 1616428

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین