۱۰ نفر
۱۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۵
شایعات بزرگ درباره دو بازیکن محبوب استقلال!

فصل نقل و انتقالات رقابت های فوتبال باشگاه های تهران در دهه شصت در ماه‌های بهمن و اسفند برگزار می‌شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بعد از قهرمانی استقلال در رقابت‌های جام باشگاه های تهران در سال ۶۲ فصل نقل و انتقالات آن سال در اسفند ماه با شایعات متعددی از این باشگاه همراه بود. 

دو  هافبک دوست داشتنی و بزرگ استقلال در آن سال شاهرخ بیانی و مرحوم رضا احدی بودند که شایعات زیادی مبنی بر حضور آنها در تیم شاهین به راه افتاد که هیچگاه به مرحله اجرا نرسید. در کنار این دو، انتقال مرتضی یکه مهاجم راه آهن به تیم هما نیز نقل محافل بود که این مهم نیز نهایی نشد و یکه بعدها به تیم شاهین پیوست و بعد از مدتی یکی از بازیکنان استقلال شد.

شایعات بزرگ درباره دو بازیکن محبوب استقلال!

بیشتر بخوانید:

کد خبر 1617887

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهرداد US ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    3 0
    شاهرخ بیانی با رفتن به تیم پیروزی تهران و با گلزنی در دربی به استقلال و خوشحالی بی حدی که از خودش نشون داد، تبدیل به منفورترین بازیکنی شد که هواداران قدیمی استقلال به یاد دارند و علیرغم بازگشت دوباره به استقلال دیگه در قلب هواداران جایی نداشت و نداره ... شاهرخ بیانی باید بدونه که هواداران هرگز فراموش نخواهند کرد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین