مانور روز ملی ایمنی حمل و نقل در بندرعباس برگزار شد

به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل امروز 7 اردیبهشت ماه مانور روز ملی ایمنی حمل و نقل در محور مواصلاتی پلیس‌راه بندرعباس_حاجی‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبر آنلاین، «مهرداد شنبه دخت بندری» کارشناس ایمنی و راهداری بندرعباس ضمن تبریک روز ملی ایمنی حمل و نقل جاده‌ای، گفت: «هدف از برگزاری مانور روز ایمنی حمل و نقل، ارتقا فرهنگ ایمنی، بالارفتن فرهنگ ایمنی در جهت کاهش تصادفات جاده‌ای و کنترل و مدیریت سرعت است».
کارشناس ایمنی و راهداری بندرعباس در خصوص ساماندهی جاده‌های برون شهری به منظور کاهش سوانح جاده‌ای، گفت: «اقدامات بسیاری در راستای کاهش تصادفات، حوادث رانندگی و جاده‌ای در سال گذشته صورت گرفته که در درجه اول آموزش ایمنی راکبین موتورسوار و همچنین آموزش ایمنی مدارس و دانشگاه‌ها حاشیه جاده صورت گرفت. همچنین اقداماتی نیز در جهت کنترل سرعت در جاده های برون شهری مانند نصب دوربین های ثبت تخلف در کلیه محورهای مواصلاتی استان برای کاهش تصادفات جاده ای و خطرات احتمالی آن انجام شد».


شنبه بندری در ادامه گفت: «در راستای اجرای طرح‌های کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی رانندگان، آموزش و اشاعه فرهنگ ایمنی به کلیه شهروندان از جمله رانندگان و دانش آموزان در حال انجام است. همچنین حمل و نقل جاده‌ای به کمک پلیس راه استان اقدامات ایمن سازی فیزیکی در تمام جاده های استان و برون شهری را به منظور کاهش هرچه بیشتر تصادفات جاده‌ای و آسیب کمتر به جان و مال مردم درنظر دارد و در این راه تلاش خواهد کرد».

46

کد خبر 1625786

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار