مهر نوشت: عضو هیئت علمی مدرسه عالی امام خمینی(ره) گفت: جریانی انحرافی به اسم مهدویت در تضعیف نگاه مرجعیت و ولایت فقیه می کوشد.

حجت الاسلام محسن غرویان در خصوص آسیب‌های فرهنگ مهدویت در جامعه کنونی بیان داشت: یکی از این آسیب‌ها جریان انحرافی است که به اسم مهدویت در تضعیف نگاه مرجعیت و ولایت فقه می کوشد.

وی تصریح کرد: این جریان انحرافی با ادعای این که می توان با امام زمان ارتباط برقرار کرد، در صدد این است که دست مردم را از روحانیت، ولایت فقیه و مرجعیت کوتاه کند و این نوع تفکر برای مردم به ویژه نسل جوان به شدت آسیب زا است.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه در خصوص دیگر آسیب های فرهنگ مهدویت بیان داشت: یکی از مهمترین آسیب های مهدویت مصداق یابی است که اخیرا در کشور ما نیز انجام شد و موجی را ایجاد کرد.

مصداق یابی‌ها موجب تزلزل عقیده نسبت به اصل مهدویت می‌شود

وی در خصوص پیامدهای این تطبیق ها گفت: به دلیل این که خلاف آنها ثابت می شود، موجب بی اعتمادی و تزلزل عقیده مردم نسبت به اصل مسئله مهدویت و انتظار می شود.

عضو هیئت علمی مدرسه عالی امام خمینی(ره) با اشاره به این که همان طور که دیده شد مراجع و علمای دقیق النظر این جریان های انحرافی را پیگیری کردند، تصریح کرد: این مصداق یابی ها آسیب بزرگی است که باید با آنها برخورد کرد.

تطبیق‌ها باعث می‌شود وهابیت شیعه را به خرافه پرستی متهم کند

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص سوء استفاده هایی که ممکن است از این اقدامات شود، اظهار داشت: دشمنان به خصوص وهابیت از این قضایا سوء استفاده کرده و شیعه را به مسئله خرافه پرستی متهم می کنند و از این خرافات و انحرافات علیه شیعه بهره برداری می نمایند.

برخی موجب سوء استفاده دشمنان می شوند

غرویان یادآور شد: از جمله عده‌ای که به این مسئله کمک می‌کنند، خطبا، منبری‌ها و مداحان ساده اندیشی هستند که حرف‌های سست و غیر مستند را مطرح می کنند.

استاد حوزه علمیه قم افزود: این افراد باعث می شوند که دشمنان بر علیه اعتقادات اصیل شیعه موضع گیری و ما را متهم به خرافه پرستی کنند و بر این اساس لازم است تا ما بر اساس عقل و عقلانیت مسائل را مطرح کنند.

/6262

کد خبر 162648

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =