به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمد نظام آبادی با اشاره به برگزاری ششمین دوره این جشنواره گفت: معرفی ظرفیتها و جاذبههای گردشگری شهرستان از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خلیلآباد ادامه داد: تاک پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب شهرستان خلیل آباد است که همه ساله در فصل بهار با توجه به رویش برگهای درخت انگور و فصل برداشت برگ مو در این شهرستان پخت میشود.
وی افزود: در این دوره از جشنواره تاک پلو بیش از 100 نفر انواع تاک پلو را آماده ککرده بودند که در جشنواره داوری به سه نفر برگزیده حوایزی اهدا شد.
نظام آبادی تصریح کرد: شهرستان خلیلآباد با شش هزار هکتار باغات انگور قطب تولید انگور در استان بوده که سالانه بیش از صد هزار تن محصول و روزانه بیش از 30 تن برگ انگور نیز برداشت میشود.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خلیلآباد گفت: اکنون بیش از 23 رقم انگور در خلیلآباد تولید میشود که ارقام بیدانه آن مانند پیکامی و عسکری مناسب تبدیل به کشمش و ارقام دانهدار مانند سبز مال، ریش بابا و رزقی نیز مناسب محصولاتی نظیر طیفی و مویز است.
شهرستان خلیلآباد یکی از شهرستانهای استان خراسان رضوی است، خلیلآباد در فاصله ۲۰ کیلومتری بردسکن و ۱۲ کیلومتری کاشمر قرار دارد.
شغل بیشتر مردم خلیلآباد کشاورزی است و محصول عمده در این شهرستان انگور است، بیشتر مردم خلیلآباد محصول انگور خود را در جاهای مخصوصی که «کشمش خانه» نامیده میشود و با روشهای سنتی به کشمش تبدیل میکنند و میفروشند.
48
نظر شما