کتاب «چقدر هیچ کس شبیه تو نیست» مجموعه‌ای از سروده‌های نغمه دانش ‏آشتیانی شامل 30 هایکو و کاریکلماتور برای بار دوم روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب «چقدر هیچ کس شبیه تو نیست» مجموعه‌ای از سروده‌های نغمه دانش ‏آشتیانی است که با قیمت 2500 تومان برای دومین بار از سوی موسسه انتشاراتی حوا منتشر شد. این مجموعه شامل 30 هایکو و کاریکلماتور است که طی سال‌های 1384 تا اواخر 1387 سروده شده‌اند.
شعرهای این کتاب در سه فصل با عنوان‌های «عشق»، «عرفان» و «عصیان» گنجانده شده‌اند و در هر فصل اشعاری متناسب با عنوان هر فصل آمده است. همچنین هریک از این اشعار با طرح‌های گرافیکی همراه شده‌اند. از ویژگی‏های این مجموعه می‏توان به وجود اشعاری با مضامین عاشقانه، عرفانی و عصیانی اشاره کرد که آیه شریفه «لقد خلقنا الانسان فی کبد» آغازگر آنهاست.
چقدر هیچ کس شبیه تو نیست
در این مجموعه می‏خوانیم:
« تو که رفتی تنها قبض تلفن با من مهربان شده‏است.»
«سنگ هم باشی آدم‏ها رویت یادگاری می‏نویسند»
«تقصیر من نیست؛ راه خانه ات؛ از حافظه کفش هایم پاک نمی شود»
هموطنان تهرانی برای تهیه این کتاب‌‌ کافیست با شماره 88453188 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و کتاب را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند.
291/60
کد خبر 163439

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • س ع ی د US ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
    0 0
    سیم کارتش ایرانسلیه!!!
  • بدون نام IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۳
    0 0
    نیدونم چی بگم والا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین