به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یاسر امینی در دیدار با فرماندار شهرستان بابلسر بیان داشت: شهرکهای صنعتی در استان برای جذب سرمایه گذار دارای اهلیت کار، نیاز به توسعه دارند تا واحدهای تولیدی دانش بنیان و بهره مند از فناوری نوین با حضور در شهرکهای صنعتی موجب ارتقاء سطح محصولات گردیده و اشتغال آفرینی کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با تأکید بر لزوم بکارگیری صنعتگران از رهنمودهای مقام معظم رهبری در تبیین شعار سال 1401 مبنی بر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین افزود: رشد دانش صنایع کوچک و متوسط، ضامن بقاء تولید است و استفاده از فناوری برتر به کیفیت محصولات و امنیت اشتغال کمک می کند. باید با شناسایی مشکلات، راهکارهای صحیح و سریع جهت رفع این عارضه ها را اجرایی نمود.
فرماندار شهرستان بابلسر نیز در این نشست گفت: تمام اهتمام دولت مردمی بر حمایت و تقویت واحدهای تولیدی کوچک و متوسط قرار گرفته است.
قلی پور باقری بیان داشت: باید شرکتهای دانش بنیان مستقر در شهرکهای صنعتی بیش از پیش مورد حمایت قرار گرفته و از مشوقات ویژه بهره مند شوند تا شهرکهای صنعتی مازندران، پیشتاز صنعت استان گردند.
این نشست در ادامه بازدید از نمایشگاه ملی معماری و صنعت ساختمان شمال کشور برگزار شد
نظر شما