کشف ۱۱۱۳ انشعاب غیرمجاز آب آشامیدنی در قزوین

به گفته معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب‌وفاضلاب استان قزوین در سال گذشته یک هزار و ۱۱۳فقره انشعاب غیرمجاز آب آشامیدنی در استان قزوین کشف و نسبت به برخورد قانونی با آن اقدام شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ ناصر لامعی، معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب‌وفاضلاب استان قزوین با اعلام این مطلب گفت: از این تعداد ۳۹۸فقره در مناطق شهری و ۲۱۵فقره در مناطق روستایی استان بوده که تعیین تکلیف نهایی شده و مابقی نیز در حال بررسی در واحد حقوقی و رسیدگی قضایی قرار دارد.

او افزود: انشعاب غیرمجاز آب آشامیدنی بسیار مهم است چرا که موجب ضایع‌کردن حقوق عمومی است و علاوه بر آن مخاطره‌های مربوط به احتمال ورود آلودگی به شبکه آب را به دنبال دارد.

لامعی همچنین خاطرنشان کرد: براساس قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز از آب مجازات سنگینی برای افراد سودجو و متخلف در قانون دیده شده است لذا توصیه می‌گردد از انشعاب‌گیری غیرمجاز و یا هر گونه مصرف غیرمجاز از کاربری انشعاب قانونی واگذار شده که خلاف مقررات است خودداری نمایند.

معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آبفای استان قزوین در پایان از مردم خواست بر اساس وظیفه شهروندی در صورت مشاهده هرگونه انشعاب غیرمجاز مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۲اعلام نموده و در صورت حصول اطمینان از راستی‌آزمایی کارشناسان، از پاداش مربوطه نیز برخوردار شوند.

48

کد خبر 1636747

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین