بازمانده دربی تاریخی، تماشاگر بازی پرسپولیس/عکس

اسماعیل حاج رحیمی‌پور بازی پرسپولیس - فجرسپاسی را از نزدیک تماشا کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در روزی که محمود خوردبین و محمد محمدی به‌عنوان مسئولان باشگاه پرسپولیس در کنار رضا درویش مدیرعامل قرمزها حضور داشتند، یک چهره کمتر شناخته شده هم در بین آنها دیده شد.

او اسماعیل حاج رحیمی‌پور بود که هواداران قدیمی‌تر پرسپولیس با موهای فر و صورت خندان تصاویری از او را به یاد دارند. مدافع مستحکمی که در پرسپولیس دهه ۱۳۵۰ به‌عنوان یک عنصر هجومی به‌کار گرفته شد و از سال ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۷ برای پرسپولیس به میدان رفت تا یکی از باسابقه‌ترین‌های تاریخ باشگاه لقب بگیرد.

بازمانده دربی تاریخی، تماشاگر بازی پرسپولیس/عکس

حاج رحیمی‌پور در اولین قهرمانی‌های تاریخ پرسپولیس نیز حضور داشت و همچنین یکی از بازیکنان این تیم در دربی تاریخی شش‌گله بود. وی همچنین موفق شد دو بار دروازه استقلال را در دربی باز کند تا یکی از مهم‌ترین بازیکنان نسل اول باشگاه سرخ‌پوش پایتخت لقب بگیرد.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 1637769

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین