وزارت آموزش و پرورش در مورد خبرمنتشر شده در سایت خبر آنلاین با عنوان . "آسیبی به آموزش و پرورش نزده‌ام‌".توضیحاتی داده است ،ضمن تشکر از توجه و پاسخگویی این وزارتخانه متن کامل این پاسخ را می خوانید :

 قلم را حرمتی است بی بدیل، تا جائی که خداوند به آن سوگند یاد می کند(ن و القلم و ما یسطرون). لذا مسئولیت اصحاب قلم و رسانه که رسالت مهندسی فرهنگی جامعه را نیز بر عهده دارند بسیار خطیر و حساس است و همواره باید خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خویش دانسته و هرگز به خود اجازه ندهند کلک قلم جز به دفاع از حق طلبی و عدالت جویی به حرکت درآید. و ذره ای از طریق انصاف منحرف شود.

به رغم تلاش های بی وقفه دولت در تمام عرصه ها به ویژه آموزش و پرورش ، اخیرا مشاهده شده است که برخی از رسانه ها با طرح سئوالاتی انحرافی سعی در مشوه کردن اذهان عمومی نموده و به ناحق با بزرگنمایی آن سعی دارند این تلاش ها را در هاله ای از ابهام و تردید قرار دهند.

از جمله سایت خبر آنلاین روز پنجشنبه مورخ 23 تیرماه1390 مطلبی تحت عنوان ‹‹ آسیبی به آموزش و پرورش نزده‌ام‌›› طرح تغییر ساختار نظام آموزشی 6-3-3 را زیر سئوال برده و از آن به عنوان طرحی شتابزده در مسیر تحول نظام آموزشی یاد کرده است. در پاسخ به این نکته و به اصطلاح اشکال و ایراد وارده توسط سایت خبرآنلاین موارد زیر را یادآور می شود:

1- صاحب نظران مسائل آموزش و پرورش نیک می دانند، طرح مزبور جزئی از طرح کلی تحول بنیادین نظام آموزشی کشور است که سابقه‌ای چند ده ساله دارد و فکر اولیه آن با پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی کلید خورده است و هریک از وزرای پیشین نیز برای تحقق اهداف آن به اقتضای زمان گام هایی برداشته اند. شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به تناسب شان وجودی خود رسالت تدوین، تائید و تصویب طرح ها و اسناد تحولی را برعهده دارد که در این راستا در چند ماه اخیر 13 جلسه به بحث و بررسی سند تحول بنیادین نظام آموزشی کشوراختصاص داده است . طرح تغییر ساختار نظام آموزشی 6-3-3 نیز جزیی از طرح مذکور است که علاوه بر تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش در شورای تخصصی تحول و نوسازی نظام آموزشی کشور نیزبه تصویب رسیده است و به محض ابلاغ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرا خواهد شد. آیا شیوه خبررسانی سایت خبرآنلاین مصداق عینی کذب و تشویش اذهان عمومی نیست است ؟؟

2- نکته دیگر زیرسئوال بردن تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در دوره ابتدایی است که نگارنده بدون ذکر سند و مدرک به دروغ ادعا کرده است ‹‹بسیاری از معلمان با این طرح مخالفند››.

در پاسخ باید گفت؛ از آنجا که رویکرد غالب مسئولان ارشد وزارت آموزش و پرورش در تصمیم گیری ‹پژوهش محور› بوده و نه مبتنی برحدس و گمان ویا آزمون و خطا ، تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در مدارس روستایی به صورت پایلوت اجرا شده و ارزیابی نتایج آن، رضایتمندی قریب به 100 درصدی معلمان را در پی داشته است. ضمن آن که این طرح از آغاز سال تحصیلی 90-89 نیز در مناطق روستایی به ویژه مجتمع های آموزشی روستایی و عشایری اجرا شده و پس از حصول اطمینان از رضایتمندی عموم مردم و تصویب طرح در شورای عالی آموزش و پرورش در اسفند ماه 89، مقرر گردید مدارس شهری نیز از فروردین ماه 90 به صورت اختیاری آن را اجرا نمایند. در این مرحله قریب 90 درصد از مدارس ابتدایی داوطلبانه آن را اجرا کردند. زیرا یکی از آرزوهای دیرینه معلمان بوده که اینک تحقق یافته است. ارزیابی ها و نظرسنجی های وزارت آموزش و پرورش ، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و تحلیل های خبری به عمل آمده میزان رضایتمندی قریب 80 درصد عموم مردم را نشان می دهد که از اعتبار بالایی نزد پژوهشگران برخوردار است زیرا هرگز طرحی نخواهید یافت که صد در صد افراد با آن موافق باشند. راستی چه کسی است که با فراهم شدن اندکی فرصت مطالعه، آموزش ضمن خدمت و یا تجدید قوا برای معلمان ابتدایی که به حق از زحمتکش ترین و سالم ترین اقشار جامعه هستند مخالف باشد . قطعا نتایج رضایتمندی یا عدم رضایت معلمان در عملکرد آنان که همانا کیفیت تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان این مرز و بوم است تاثیر گذار خواهد بود. آیا نگارنده سایت خبرآنلاین از دل هزاران خانم معلم که هر هفته6 روز و هر روز 2 بار، ده‌ها کیلومتر راه را در دل بیابان و کوهستان و کویر باید بپیمایند تا به مدرسه برسند خبر دارد؟ ای کاش کسی که مدعی است معلمان با این طرح مخالف هستند بیایند تا آموزش و پرورش به نقل از آن ها از معلمان محترم آزادانه و به دور از جو سازی برخی رسانه ها نظرخواهی نماید. آنگاه قضاوت نهایی را به خوانندگان فهیم وامی گذاریم .سایت خبرآنلاین به استناد نتایج و یافته های کدام طرح پژوهشی و تحقیق این گونه بی‌پروا اظهار نظر کرده است؟

در خاتمه وزارت آموزش و پرورش همه اصحاب رسانه را به رعایت حق و عدالت و تقوای رسانه‌ای دعوت می‌نماید و چنانچه انتشار چنین اخبار و تحلیل‌های بدون پشتوانه ادامه یابد به رغم شیوه برادری و مهربانانه وزارت آموزش و پرورش و صرفا به منظور دفاع از نظام تعلیم و تربیت و حقوق شهروندی آحاد ملت ایران اسلامی ناچار به اقدام قانونی خواهد بود.

4545

کد خبر 163873

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرهنگی IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    0 1
    سلام آقای حاجی بابایی صدای آسیب زدن جنابعالی در آینده نزدیک به گوش همه می رسد تا کی باید آموزش وپرورش ودانش آموزان ومعلمینشان فدای تصمیمات آن چنانی شما باشند ؟ فقط شعار وحرف شده کار شما >. بیمه طلایی چند ماه از حقوق فرهنگیان کسر شده وآرزویش برای فرهنگیان طلایی است نه خدماتش .
  • بدون نام IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    2 0
    معلومه كه همه از تعطيلي خوششون مياد
  • بینام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    1 0
    پس نه میخواستید مخالف باشن ؟
  • بدون نام IR ۲۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۹
    1 0
    چي مي شد تعطيل ميشد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین