به گزارش خبرآنلاین، محتوای درخواست مذکور از سوی علیاصغر یوسف نژاد سخنگوی کمیسیون صنایع قرائت شد که به مکاتبات این کمیسیون با وزیر نفت اشاره داشت و می گفت: این تفحص درباره واگذاری شرکتهای پتروشیمی، عدم اجرای فازهای باقیمانده در پتروشیمی عسلویه و بندر ماهشهر بعد از 14 سال، چگونگی واگذاری مناقصات با شرکتهای داخلی و خارجی و عدم اجرای طرحهای مصوب در مناطق مختلف و نحوه هزینه بودجههای این مناطق بوده است.
وی با بیان اینکه هیچ توجیهی از سوی مسئولان در خصوص تاخیر در انجام پروژههای پتروشیمی پذیرفتنی نبود، از بودجههای کلان در این زمینه یاد کرد و ادامه داد: این تفحص فقط جنبه منفی ندارد و به دنبال یافتن راهکارهای مثبت برای رفع مسائل ملی و منطقهای در عرصه پتروشیمی است.
یوسفنژاد با این مقدمه خواستار ارائه رای نمایندگان به این درخواست تحقیق و تفحص شد.
خلیل حیات مقدم نماینده ماهشهر هم از طراحان این تفحص بود که در دفاع از آن، از هزینههای بالا در عرصه پتروشیمی سخن گفت و اینکه متناسب با آن، پروژهها به اتمام نرسیدهاند. وی از افت تولید در این عرصه نیز یاد کرد و گفت: هدف از این تفحص، شناسایی ضعف مدیران کنونی نیست بلکه میخواهیم بدانیم که چرا چرخه تولید ما کامل نیست و خطوط تولید ناقصاند؟
به گفته وی، این تفحص مچ گیری و یا سنگ اندازی در مقابل مدیران لایق پتروشیمی نیست، بلکه یافتن راهکارهای بهتر برای انجام پروژههاست.
پس از آن بود که برای این درخواست رای گیری شد و با تصویب نمایندگان مواجه گردید. به این ترتیب تفحص از صنایع پتروشیمی ایران در مجلس هشتم کلید خورد. این در حالی است که هنوز وزیر پیشنهادی نفت به مجلس معرفی نشده است.
/1729
نظر شما