۰ نفر
۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۵:۱۰

دو سال است که دارم مقاومت می‌کنم. مقاومت هم حدی دارد. دو سال کافی ‌است.

دو سال است که مدیران محترم «خبر‌آنلاین» معتقدند که باید حتماً سرویس طنز داشته باشیم. هرچه گفتم و دلالت کردم که اخبار طنز زیاد نیست، تولید مطالب کم است، دسترسی به آثار گذشتگان آسان نیست، هر مطلبی را هم نمی‌شود منتشر کرد اما از آنجایی که دوستان به شدت معتقدند به دموکراسی، به زور ما را سرویس کردند لذا از همین الان سرویس طنز سایت خبرآنلاین به صورت 24 ساعته در خدمت شماست.

طبیعتاً هرآنچه در این بخش خواهید خواند، تولیدات «امروز» نیست، یا مشخصاً برای «خبر‌آنلاین» نوشته نشده است. سری به آرشیو‌های شخصی‌ام می‌زنم، وبگردی می‌کنم، کتاب‌های دیروز و امروز را می‌خوانم و هر روز حاصل این سرگردانی و گشت‌وگذار‌ها را می‌گذارم توی همین صفحات.

از همه دوستان و عزیزان هم خواهش می‌کنم که دستی زیر بال ما بگیرند و هر کدام در حد توان شانه‌ای زیر بار بدهند تا بلکه اوضاع و احوال‌مان بهتر شود توی این صفحات سایت. مطمئنم که در صفحات ما به مطالبی برمی‌خورید که پیشتر خوانده‌اید اما نکته مهم این است که بعد از مدتی همین صفحات تبدیل می‌شود به آرشیوی خوب از متون طنز گذشتگان و همروزگاران‌مان.

می‌خوانیم و می‌خندیم و تفکر می‌کنیم. از این راه جهان‌مان دگرگون خواهد شد. اگر دگرگون کردن جهان میسور و میسر نیست، ما که می‌توانیم منظر‌مان را عوض کنیم. دیدگاه ماست که جهان را نزد ما تعریف می‌کند. با عینک طنز بر بلند‌ترین نظر‌گاه ایستادن فرصت مغتنمی در زندگی است.

فعلاً این چند بیت از میرزاده عشقی را بخوانید تا کمی با دیدگاه جماعت طنز‌پرداز آشناتر شوید:

من که خندم نه بر اوضاع کنون می‌خندم
من بدین گنبد بی‌سقف و ستون می‌خندم

همه کس بر بشر بوقلمونی خندد
من به حزب فلک بوقلمون می‌خندم

خلق خندند به هر آبله‌رخساری و من
به رخ این فلک آبله‌گون می‌خندم

هرکس ایدون به جنون من مجنون خندد
من بر آنکس که بخندد به جنون می‌خندم

آنچه بایست به تاریخ گذشته خندید
کرده‌ام خنده، بر آینده کنون می‌خندم

بعد از این من زنم از علم و فنون دم، حاشا
من به هرچه بتر علم و فنون می‌خندم

242

کد خبر 164213

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مريم US ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    0 0
    به به!مباركه! ميگفتين دس خالي نيايم! ميخواين از مدير جهانم مشورت بگيرين به آقاي ارم هم بگين يه دعاي خوبي بنويسه حادثه ساز نشين!
  • علي IR ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    0 0
    جناب شكيبا؛ اخيراً كار طنز از دور افتاده و خيلي تو بورس نيست! الان ديگه دور زدن و پيچيدن و پيچوندن مده! به قول شاعر عليه الرحمه: زدل توفيق خدمت خواستم دل گفت پنهاني- چه توفيقي از اين بهتر كه خلقي را بپيچاني!!
  • امیرحسین US ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۸
    0 0
    مبارکه عمو شهرام!! موفق باشی!!
  • امیرحسین US ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۸
    0 0
    عمو شهرام حکایت اون بیل کنارت تو عکس چیه؟ نکنه می خوای دنیا رو با بیل سرویس کنی؟
  • کاوه IR ۰۶:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    0 0
    عمو شهرام چه خبری از این بهتر آقا مبارکه ما که حالشو میبریم شما رو نمیدونم ، صفاتو بامرام
  • بدون نام IR ۰۶:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    0 0
    پس بالأخره سرويس شدين. تبريك مي‌گم و با آرزوي موفقيت
  • مریم 2 IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    0 0
    به سلامتی!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین