شرکت گاز استان سمنان موفق به کسب رتبه سوم نشان تعالیHSE شد

با هدف سنجش عملکرد و بررسی شرایط سازمان در حوزه HSE، شرکت گاز استان سمنان در سال گذشته میزبان ارزیابان نشان تعالی HSE از دانشگاه تهران و ناظران شرکت ملی گاز ایران بود که پس از تحلیل و ارزیابی های صورت گرفته، در خرداد ماه 1401 شرکت گاز استان سمنان موفق به کسب رتبه سوم نشان تعالیHSE شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ ابوالفضل شیرپوری رئیس امور HSE این شرکت با اعلام خبر فوق، اظهار داشت: شرکت گاز استان سمنان با توجه به دارا بودن کارکنان جوان، متخصص و توانمند خود، تاکنون در همه حوزه ها بالاخص HSE موفقیت های بسیاری را کسب نموده که به فضل خدا برگ زرین دیگری از افتخارات گاز استان سمنان به ثبت رسید؛ برای اولین بار در ارزیابی نشان تعالی HSE، عملکرد سازمان در حوزه امور بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافندغیرعامل بر اساس مدل تعالی EFQM2020 ارائه شد و این شرکت موفق به کسب رتبه سوم در شرکت ملی گاز ایران براساس مدل نشان تعالی دانشگاه تهران شد.

شیرپوری با اشاره به خط مشی سازمانی و اهداف استراتژیک این شرکت، گفت: شرکت گاز استان سمنان در موضوع نقشه استراتژی، توجه ویژه ای به مبحث HSE داشته است و در راستای ایفای نقش حاکمیتی و نظارتی خود بر عملکرد HSE موفق به کسب عناوین برتری شده است؛ امور HSE درراستای خط مشی سازمانی و اهداف استراتژیک این شرکت و نیل به ارتقای فرهنگ نسبت به بازدید مستمر از پروژه ها و مدیریت یکپارچه در برگزاری نشست های آموزشی درمباحث بهداشت، ایمنی، محیط زیست، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران با مشارکت تمامی ذینفعان اقدام نموده است.

لازم به توضیح است در پی حضور ارزیابان نشان تعالی HSE در سال گذشته؛ به مدت 3 روز با برگزاری جلسات و نشست های پی در پی با کارکنان و همچنین بازدیدهای میدانی از نیروگاه خورشیدی، مرکز آموزش حرفه ای گاز سمنان، ایستگاه های TBS و CGS، مجموعه شرکت گاز استان سمنان در حوزه HSE مورد ارزیابی و واکاوی قرار گرفت.

48

کد خبر 1642619

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =