گرما، کاهش کیفیت هوا و غبار؛ پدیده غالب هواشناسی در این هفته

ایسنا نوشت: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، آخرین وضعیت جوی کشور طی هفته آتی را تشریح کرد.

صادق ضیائیان درباره شرایط جوی کشور اظهارکرد: امروز، شنبه (۱۱تیرماه) در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و غرب گیلان افزایش ابر گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی انتظار می رود؛ همچنین در این روز برای برخی از مناطق غرب و جنوب غرب پدیده گردوغبار پیش بینی می شود. امروز برای برخی مناطق استان‌های تهران و البرز گردوغبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

وی افزود: روز یکشنبه (۱۲تیرماه)علاوه بر شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل در سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی نیز ابرناکی و رگبارباران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می شود که در مناطق مستعد شمال غرب کشور احتمال رخداد تگرگ نیز وجود دارد، همچنین در نوار شمالی کشور وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می دهد و دریای خزر مواج است. در بعداز ظهر نیز رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق پراکنده در جنوب سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی همچنین روز دوشنبه(۱۳ تیرماه) در سواحل شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده رخ می دهد و در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، هرمزگان و ارتفاعات جنوب کرمان نیز در ساعات بعداز ظهر افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی رخ ‌می‌دهد.

ضیائیان در ادامه به شرایط جوی روز سه شنبه(۱۴ تیرماه) اشاره کرد و افزود: سه شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و هرمزگان در ساعات بعدازظهر رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی رخ می دهد و در سایر مناطق کشور آسمان صاف و آرام است و در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

به گفته ضیائیان، چهارشنبه(۱۵ تیرماه) در غالب مناطق کشور جوی پایدار پیش بینی میشود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: طی روزهای یکشنبه و دوشنبه وزش باد همراه با کاهش نسبی دما در حدو ۵ تا ۷ درجه در نیمه شمالی کشور پیش بینی می‌شود که از روز سه شنبه در این مناطق دما، روند افزایش نسبی خواهد داشت. تا روز سه‌شنبه در شمال شرق، شرق و دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد به نسبت شدید گاهی همراه با گردوخاک رخ می‌دهد که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه وزش باد در منطقه زابل افزایش یافته و سبب خیزش گردوخاک و طوفان شن خواهد شد.

به گفته ضیاییان، در پنج روز آینده خلیج فارس و دریای عمان مواج هستند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۲ تیرماه) صاف و در بعدازظهر وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۶ و روز دوشنبه (۱۳ تیرماه) آسمان صاف و در بعدازظهر وزش باد شدید و احتمال گردوخاک با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۱ و ۱۲ تیرماه) اهواز با دمای ۴۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین، اردبیل و زنجان با دمای ۹ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

بیشتر بخوانید:

هوای تهران برای گروه‌های حساس همچنان آلوده است

دمای خوزستان از ۵۰ درجه گذشت

47231

کد خبر 1647114

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =