ایسنا نوشت:

جمال شورجه کارگردان و تهیه‌کننده سینما روز چهارشنبه در حاشیه نشست خبری اکران نسخه سینمایی «یوسف پیامبر(ع)» در جمع خبرنگاران درباره شایعات مطرح در مورد علیرضا سجادپور اظهار کرد:‌ «تا آنجا که می‌دانم مشکل آقای سجادپور به زمانی برمی‌گردد که ایشان دبیر جشنواره پلیس بودند.»

جمال شورجه ابراز عقیده کرد: «متولیان جشنواره پلیس (نیروی انتظامی) در ایجاد پرونده حقوقی برای مدیرکل نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی بی‌انصافی کردند.»

این تهیه‌کننده و کارگردان سینما ‌درباره‌ شایعات مطرح شده در مورد ربط داشتن مشکل علیرضا سجادپور به زمان همکاری او در سازمان میراث فرهنگی گفت: «اصلا صحت ندارد. مشکل ایشان اصلا به همکاری‌اش با آقای مشایی ربطی ندارد.»

وی در ادامه گفت: «با توجه به اینکه حاشیه‌سازی در مسائل مالی و گرفتاری‌هایی که برای هنرمندان سینما و مسئولان می‌افتد زیاد است، فکر می‌کنم آنها می‌توانستند با کمی تعامل از چنین برخوردهایی جلوگیری کنند، چرا که آقای سجادپور جزو مدیران خوب فرهنگی ماست.»

وی ادامه داد: «فعالیت آقای سجادپور در معاونت سینمایی بسیار چشم‌گیر بوده و متاسفانه ایجاد این مشکل برای او باعث شایعه‌‌پراکنی‌ها و هتک حرمت‌های بسیاری در داخل و خارج از کشور شد. حال چه کسی می‌خواهد این شایعات، هتک حیثیت‌ها و اتهام‌هایی که به ایشان زده شده است را پاسخگو باشد؟»

5858

کد خبر 164748

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین