دو واحد متخلف شن و ماسه در بندرعباس پلمپ شد

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان گفت: دو واحد شن و ماسه متخلف در شهرستان بندرعباس پلمب شد.

به گزارش خبرآنلاین، عبدالرضا پیروی منش در تشریح این خبر افزود: در گزارشات واصله مردمی به سامانه ۱۲۴ مبنی بر گرانفروشی و تغییر قیمت شن و ماسه، طی گشت مشترک بازرسی با حضور بازرسان مرکز استان و نماینده تعزیرات حکومتی از واحدهای تولیدی شن و ماسه بصورت نامحسوس بازدید و بازرسی بعمل آمد.

وی بیان کرد: در بازرسی‌های صورت گرفته از واحدهای مذکور تخلف‌های گرانفروشی، عدم صدور صورتحساب، عدم ثبت در سامانه جامع تجارت و عرضه خارج از شبکه محرز و منجر به تشکیل پرونده تخلف شد.

پیروی منش با اشاره به اینکه در این رابطه ۴ پرونده به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال تشکیل شد، اضافه کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق سامانه شکایت مردمی ۱۲۴ اطلاع دهند.

کد خبر 1649373

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار